Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Konverzace v německém jazyce Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Konverzace v německém jazyce Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí."— Transkript prezentace:

1 Konverzace v německém jazyce Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí

2 Themen 1.Familie 2.Wohnen 3.Schule 4.Lebenslauf 5.Essen und Tafeln 6.In der Stadt 7.Prag - Königsweg 8.Bekleidung und Mode 9.Einkaufen 10.Menschlicher Körper - Gesundheit 11.Rhetorik - Präsentation 12.Urlaub, Ferien 13.Tschechien 14.Tagesablauf 15.Meine Freunde - Charakteristik 16.Jobs und Berufe 17.Jahreszeiten 18.Mind Maps

3 Finden Sie 20 Begriffe, die mit dem Essen zu tun haben.

4 Was kann ich zum Frühstück essen?

5 Was kann ich zu Mittag essen?

6 Was kann ich zu Abend essen?

7 Meine Essgewohnheiten Zum Frühstück Zu Mittag Zu Abend Frühstück Zu Mittag Zu Abend Dazu trinke ich… esse ich um…Uhr esse ich… in der Schulküche. in der Mensa. zu Hause.

8 Projekt Meine Essgewohnheiten

9 Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí


Stáhnout ppt "Konverzace v německém jazyce Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí."

Podobné prezentace


Reklamy Google