Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Připrav cestu k uzdravení. Matouš 13: 14 Naplňuje se na nich Izaiášovo proroctví, které říká:,Vskutku budete slyšet, a jistě nepochopíte, budete ustavičně.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Připrav cestu k uzdravení. Matouš 13: 14 Naplňuje se na nich Izaiášovo proroctví, které říká:,Vskutku budete slyšet, a jistě nepochopíte, budete ustavičně."— Transkript prezentace:

1 Připrav cestu k uzdravení

2 Matouš 13: 14 Naplňuje se na nich Izaiášovo proroctví, které říká:,Vskutku budete slyšet, a jistě nepochopíte, budete ustavičně hledět, a určitě neuvidíte. Neboť srdce tohoto lidu ztučnělo, ušima začali slyšet ztěžka a své oči zavřeli, aby očima neuviděli a ušima neuslyšeli, srdcem nepochopili a neobrátili se, a já je neuzdravil.

3 Boží záměr - uzdravení  Jahve Rof´echá = Bůh lékař  Bůh je láska a jeho záměr je záchrana, obnova, celkové uzdravení – Izajáš 53,4 a 61,1  Ježíš představoval Boží charakter – uzdravoval každou nemoc…  Bůh chce uzdravit tvůj život, rodinu, vztahy….zemi - 2 Paralipomenon 7:13

4 Odstraň zábrany uzdravení  tučné srdce – pýcha, nezávislost, oddělení od Boha….  slepota – nevidění hříšného stavu  hluchota – neslyšení Božího slova do života  nepochopení srdcem – povrchnost  neobrátili se – nečinili pokání  příklad Lotova rodina, král Herodes Antipa


Stáhnout ppt "Připrav cestu k uzdravení. Matouš 13: 14 Naplňuje se na nich Izaiášovo proroctví, které říká:,Vskutku budete slyšet, a jistě nepochopíte, budete ustavičně."

Podobné prezentace


Reklamy Google