Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ZÁKON O KYBERNETICKÉ BEZPEČNOSTI účel zákona současný legislativní stav působnost orgánů veřejné správy základní pojmy prováděcí předpisy.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ZÁKON O KYBERNETICKÉ BEZPEČNOSTI účel zákona současný legislativní stav působnost orgánů veřejné správy základní pojmy prováděcí předpisy."— Transkript prezentace:

1

2 ZÁKON O KYBERNETICKÉ BEZPEČNOSTI účel zákona současný legislativní stav působnost orgánů veřejné správy základní pojmy prováděcí předpisy

3 OPATŘENÍ K ZAJIŠTĚNÍ KYBERNETICKÉ BEZPEČNOSTI – MISE SPLNĚNA? organizační a technická opatření a jejich dokumentace detekce bezpečnostních událostí hlášení a evidence bezpečnostních incidentů Varování a stav kybernetického nebezpečí reaktivní a ochranná protiopatření kontrola ze strany veřejné správy, nápravná opatření a sankce kritické připomínky

4 ÚPRAVA SOUKROMÍ Spojené nádoby - soukromí a osobní údaje Priority jednotlivců Priority korporací Regulace vs samoregulace Reforma zpracování osobních údajů Přijatelnost pro jednotlivce a korporace Kompromis možný?

5 Děkujeme za pozornost Bc Mgr. et Mgr. Stanislav Bednář, advokát Hana Gawlasová, advokátka


Stáhnout ppt "ZÁKON O KYBERNETICKÉ BEZPEČNOSTI účel zákona současný legislativní stav působnost orgánů veřejné správy základní pojmy prováděcí předpisy."

Podobné prezentace


Reklamy Google