Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Originální benefice Magická noc – Srdce pro děti, plná laserových, 3D a dalších efektů v předvánočním období 2010, která osloví svým netradičním pojetím.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Originální benefice Magická noc – Srdce pro děti, plná laserových, 3D a dalších efektů v předvánočním období 2010, která osloví svým netradičním pojetím."— Transkript prezentace:

1

2 Originální benefice Magická noc – Srdce pro děti, plná laserových, 3D a dalších efektů v předvánočním období 2010, která osloví svým netradičním pojetím každého diváka Termín konání 15.12. 2010 Délka přenosu 100 min. vč. reklamních bloků POŘADATEL o.s. Život dětem ve spolupráci s deníkem Blesk a produkční společností abMAX production POJETÍ NETRADIČNÍ BENEFICE unikátní laserová a 3D show poskládána ze všech žánrů (zpěv, hudební a taneční vystoupení…) od každého žánru nejznámější interpret místo konání – Tesla aréna v Praze výtěžek určen pro krizová pracoviště - Jednotky intenzivní péče z vybraných nemocnic v ČR a jednotlivým postiženým dětem každou JIP zastupuje mediální osobnost účinkující na večeru společně s dívkami dětské skupiny 5angels, které budou z nemocnic přinášet přímo na pódium přáníčka na zakoupení přístrojů v maketách srdíček z jednotlivých pracovišť budou předtočeny upoutávky BENEFICE S TV PRIMA JINAK

3 Zapojení diváků, čtenářů a posluchačů diváci TV Prima, čtenáři deníku Blesk, portálu Seznam.cz a posluchači rádia Frekvence 1 přispívají prostřednictvím soutěžní SMS v ceně 69,- Kč a současně prostřednictvím dárcovské SMS v hodnotě 30,- Kč. diváci, čtenáři a posluchači zasílající finanční prostředky prostřednictvím soutěžní SMS se automaticky zařazují do slosování o unikátní ceny (byt, automobil, rodinný zájezd, elektronika dle vlastního výběru) do hry o ceny jsou zapojeni i diváci v Tesla aréně, kteří svým příspěvkem, který bude zahrnut v ceně vstupenky také vyhrají cenu. výběr výherců proběhne v závěru večera hrou o ceny a unikátním pojetím celé benefiční show je zajištěno vyprodání celé Tesla arény. Tesla aréna bude prezentována v nejsilnějších mediích ČR po dobu jednoho až dvou měsíců. Celé pojetí benefice je první tohoto druhu v České republice. hra o ceny zajistí vysoký finanční přínos na pomoc kriticky nemocným dětem na JIP a jednotlivým postiženým dětem. vysokým finančním přínosem na pomoc kriticky nemocným dětem se může Tesla aréna společně s mediálními partnery a dárci cen dlouhodobě prezentovat, ale především mít dobrý pocit z toho, že byli součástí této krásné akce Lidé, kteří se nebudou chtít zapojit do soutěže o ceny přispívají prostřednictvím dárcovské SMS v ceně 30,- Kč. Počet diváků v hledišti: 10 000 z toho 1 000 V.I.P. hostů. Pouze 250 V.I.P. hostů se benefiční show účastní bezplatně, ostatní V.I.P. hosté zakoupením vstupenky také přispívají

4 DIVÁCI POZNAJÍ PROSTŘEDÍ NEMOCNÝCH DĚTÍ, KTERÝM BUDOU MÍT MOŽNOST POMOCI A SOUČASNĚ PROŽIJÍ KRÁSNÝ VEČER PLNÝ ZÁBAVY, SVĚTELNÝCH EFEKTŮ A 3D PROJEKCÍ. Celá myšlenka zábavně – soutěžní benefice je koncipována jako přenesení diváků obrazem do různých světů, a to pohádkových a zároveň těch (nemocnic – JIP a prostředí jednotlivých postižených dětí), kdy mají možnost alespoň na pár okamžiků poznat opravdový svět těch, které procházejí náročnou léčbou a dětí handicapovaných, odkázaných na péči svého okolí. Současně jako první v České republice uvidí naprosto originální show. Mezi diváky v aréně padají srdíčka, pohybují se virtuální děti a účinkující. Show obsahuje netradiční vystoupení umělců se speciálním aranžmá pro každého interpreta. (Gott ve 3D …). Cely večer bude zvukově propojen, aranžmá písničky „hymny“ která je speciálně připravena k tomuto večeru, symbolicky zůstane oficiální hymnou pro o.s. Život dětem po celý rok 2011.

5 PŘÁNÍM O.S. ŽIVOT DĚTEM A CÍLEM JE, ABY SE DIVÁCI ZA LASKAVOU POMOC DĚTEM DOBŘE BAVILI. Z TOHOTO DŮVODU SDRUŽENÍ, DENÍK BLESK A PRODUKČNÍ SPOLEČNOST ABMAX PRODUCTION PŘIPRAVILI Benefiční show v České republice s netradičním vystoupením umělců a speciálním aranžmá. Celou show bude moderovat Jana Kraus nebo Jan Čenský, který celou atmosféru večerní show pozdvihne a doplní. Jan Kraus je elegantní profesionál ve svém oboru a několikanásobný tatínek, Jan Čenský je dokonce spoluzakladatelem o.s. Život dětem. Pozice moderátorky se aktuálně řeší. Vzhledem k tomu, že si velmi vážíme, uznáváme, obdivujeme a ctíme pana mistra Karla Gotta, který toho v životě mnoho dokázal, má obrovský talent, srší neuvěřitelnou vitalitou a je vzorným otcem, sdružení a deník Blesk usiluje o to, aby se stal hlavní a nejvýznamnější hvězdou benefiční večera (v současné době probíhají pozitivní jednání).

6 O.S. ŽIVOT DĚTEM A ABMAX PRODUCTION SE OBRATILI I NA DALŠÍ INTERPRETY ČESKÉ A SLOVENSKÉ POPULÁRNÍ SCÉNY Evu Farnou, Daniela Hůlku, Leonu Machálkovou, Janu Kirschner, Elán, MIG 21 a Monkey business. Především pro mladé diváky vystoupí: Philip Maxx (česká - mužská obdoba hudebního stylu a extravagance ala LADY GAGA) a Mista (oficiálně první česko-slovenská zpívající Vanessa Mae ) Dalším překvapením a tahákem pro diváky je výherce soutěže Česko-Slovensko hledá talent.

7 Program zpestří taneční vystoupení dívčí skupiny 5angels (mladé dívky, které jsou zapojené do celého programu) a JAD Dance Company Do programu plánujeme zakomponovat také výtvarníka a karikaturistu Štěpána Mareše, který bude po celou dobu večerního programu tvořit karikatury účinkujících, moderátorů a VIP hostů. Tyto karikatury bude možné po skončení přímého přenosu večera vydražit v připravené aukci. PRO CELÝ VEČER JE PŘIPRAVENO SPECIÁLNÍ ARANŽMÁ SCÉNY VE 3D SMĚŘOVANÉ PŘEDEVŠÍM K DĚTEM. (poletující 3D srdíčka mezi diváky atd.)

8 DENÍK BLESK Vzhledem k tomu, že s deníkem Blesk spolupracujeme již třetím rokem na velmi hezkém a úspěšném projektu Blesk Srdce pro děti, díky kterému získáváme finanční prostředky pro vážně nemocné a jednotlivé handicapované děti je tato unikátní benefice našim společným dílem. Občanské sdružení Život dětem zajišťuje s týmem odborníků abMAX production celou organizaci večera, deník Blesk je hlavním mediálním partnerem a zajišťuje dvou měsíční detailní prezentaci v deníku, formou inzerce a PR článků, ve kterých se prostřednictvím interpretů, kteří na večeru vystoupí bude o této připravované akci psát. Pro vysokou sledovanost a získaní co největšího množství finančních prostředků pro děti jsme se rozhodli diváky TV Prima, čtenáře deníku Blesk, portálu Seznam.cz a posluchače rádia Frekvence 1, kteří na pomoc dětem budou přispívat, motivovat atraktivními cenami. Jde o byt 1+kk v Praze, automobil Škoda Fábia, zájezd pro celou rodinu a elektronika dle vlastního výběru. Lidé, kteří nebudou mít zájem soutěžit o ceny mohou přispět dárcovskou SMS nebo si koupit vstupenku.

9 Termín v předvánočním období, kdy jsou lidé daleko více nakloněni k pomoci druhým jsme zvolili záměrně. Jde o čas blížících se Vánoc, přípravu dárků pro své blízké. Lidé mají otevřená srdce a velmi rádi nemocným dětem pomohou. Současně se chtějí pobavit, zasoutěžit si a prožít hezký a pohodový večer plný dobré nálady. To vše jim benefiční Magická noc Srdce pro děti nabízí s bonusem možné výhry velmi atraktivních cen.


Stáhnout ppt "Originální benefice Magická noc – Srdce pro děti, plná laserových, 3D a dalších efektů v předvánočním období 2010, která osloví svým netradičním pojetím."

Podobné prezentace


Reklamy Google