Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

D ÁMY A PÁNOVÉ, VÍTÁME VÁS NE NAŠÍ KRÁTKÉ PREZENTACI. Obsah prezentace Příjmy a výdaje za poslední rok. Ukázka nového experimentálního výrobku. Partneři.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "D ÁMY A PÁNOVÉ, VÍTÁME VÁS NE NAŠÍ KRÁTKÉ PREZENTACI. Obsah prezentace Příjmy a výdaje za poslední rok. Ukázka nového experimentálního výrobku. Partneři."— Transkript prezentace:

1 D ÁMY A PÁNOVÉ, VÍTÁME VÁS NE NAŠÍ KRÁTKÉ PREZENTACI. Obsah prezentace Příjmy a výdaje za poslední rok. Ukázka nového experimentálního výrobku. Partneři společnosti. Závěr a poděkování.

2 P ŘÍJMY ZA POSLEDNÍ ROK. Zima- měsícevýdělek firmy Prosinec300 mil. Kč Leden312 mil Kč Únor271 mil. Kč Celkem883 mil Kč Jaro-měsícevýdělek firmy Březen201 mil. Kč Duben196 mil. Kč Květen150 mil Kč Celkem547 mil. Kč Léto- měsícevýdělek firmy Červen263 mil. kč Červenc260 mil. Kč Srpen240 mil. Kč Celkem763 mil. Kč Podzim- měsícevýdělek firmy Září251 mil. Kč Říjen249 mil. Kč Listopad246 mil. Kč Celkem746 mil. Kč Tento rok se dá označit jako velice uspěšný. Díky vydařeným investicím jsme se dostali do top 10 nejvýdělečnějších firem. *Uvedená čísla jsou zisky firmy, tj. s odečtením všech položek výdajů.

3 VÝDAJE ZA POSLEDNÍ ROK Zima- měsícevýdaje firmy Prosinec110 mil. Kč Leden115 mil kč Únor110 mil. Kč Celkem335 mil kč Jaro-měsícevýdaje firmy Březen110 mil. Kč Duben109 mil. Kč Květen118 mil kč Celkem337 mil. Kč Léto- měsícevýdaje firmy Červen107 mil. kč Červenc106 mil. Kč Srpen106 mil. Kč Celkem319 mil. Kč Podzim- měsícevýdaje firmy Září110 mil. Kč Říjen114 mil. Kč Listopad110 mil. Kč Celkem334 mil. Kč A jak byl i tabulka s výdělkem, musí tu být i tabulka z výdaji. Nedá se říct že by po výdajové stránce tento rok špatný, právě naopak výdaje byly nejmenší za posledních 5 let. * ve výdajích jsou započítány platy zaměstnanců, výdaje na koupě materiálu a výzkum nových technologií

4 U KÁZKA N NN NOVÉHO EXPERIMENTÁLNÍHO PROTOTIPU Nyní bychom vám chtěli představit naše veliké snažení. Již několik let procujeme na tajném projektu, ve spolupráci s vládami všech světových velmocí.

5 Představujeme vám SR-1 alias NORMANDY. První mezi hvězdné plavidlo sestrojené člověkem. Na následujících stránkách se dozvíte podrobnosti o: Pohonu lodi Výbavě Stavbě

6 P OHON LODI Pohon lodi je zajištěn experimentálním jádrem TANTALUS, které je umístěno v zadní sekci lodi. Jádro TANTALUS procuje na principu tvz. Mass Effectu což je snižování a zvyšování hmotnosti lodi. Tato technologie najde širší využití i pro běžné lidi.

7 Díky pohonému jádru dokáže loď navzdory své obrovské hmotnosti bez problémů přistávat i na planetách z vyšší gravitací, než je na Zemi.

8 VÝBAVA LODI Ochrana a bezpečnost lodi a posádky. Kvůli ochraně a bezpečnosti posádky, jsme loď vybavili experimentálním systémem více jádrového zajištění kinetických bariér a štítů, které loď a posádku dokáží ochránit před radiací, či dokonce případnou agresí neznámých živočišných ras.

9 Ochrana a bezpečnost lodi a posádky. Dále jsme ve spolupráci s vládní organizací N7 a zakombinovali do lodě zbraňoví systém, který má pomáhat při obraně lodi. Loď je dále vybavena senzorovým systémem, systémem podpory života a mezihvězdným pohonem jenž umožňuje létat světelnou rychlostí.

10 S TAVBA LODI Stále se dokončují systémy lodi a propojení s hlavním počítačem umístěným v sídle firmy. Loď by měla být plně dokončena v polovině příštího roku.

11 P ARTNEŘI SPOLEČNOSTI Crynet system Náš největší partner Poskytuje nám technologie, které využíváme při kompletaci společných výrobků N7 Společnost jenž vlastní vlády všech světových velmocí Poskytuje důležitá povolení Sponzor

12 C RYNET S YSTEM V současné době se připravuje nová generace NANOSUITU a podle posledních zpráv by měl být představen za necelé 3 měsíce. Firma Jenž se proslavila vynalezením speciálního Nano obleku tvz. NANOSUITU

13 N7 N7 je světová korporace, kterou vlastní vlády všech velmocí světa. N7 byla založena v roce 2005. N7 zpravuje všechny bezpečnostní složky ve všech zemí vázané tvz. Alianční úmlovou. Tuto smlouvu podepsali všechny země světa z vyjímkou severní Korei a Kuby

14 Závěr a poděkování Děkujeme za vaši pozornost

15 Doufáme že se spolu setkáme při další prezentaci společnosti PP And Comp. Nashledanou


Stáhnout ppt "D ÁMY A PÁNOVÉ, VÍTÁME VÁS NE NAŠÍ KRÁTKÉ PREZENTACI. Obsah prezentace Příjmy a výdaje za poslední rok. Ukázka nového experimentálního výrobku. Partneři."

Podobné prezentace


Reklamy Google