Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Nápov ě da NápovědaNápověda ZpětZpět VpředVpřed ZdrojeZdroje.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Nápov ě da NápovědaNápověda ZpětZpět VpředVpřed ZdrojeZdroje."— Transkript prezentace:

1

2 Nápov ě da NápovědaNápověda ZpětZpět VpředVpřed ZdrojeZdroje

3 Výukové programy VVVVýukové programy jsou vytvořeny pomocí hypertextového jazyka HTML a využívají jeho možnosti - velmi jednoduchá obsluha, vzájemná provázanost učebních materiálů pomocí odkazů, ilustrační náčrty a fotografie, animované obrázky, interaktivní výpočty aj. Na podstatně vyšší úrovni se tak do výuky mohou vrátit např. myšlenky programovaného učení. Využití internetového prohlížeče pro spouštění dovoluje umístit všechny soubory výukového programu na jedinou instalační disketu!

4 Výhody výukových programů  Výukové programy se dají velmi dobře využívat jak při domácí přípravě,tak i při výuce ve škole.Mnoho vzdělávacích programů obsahuje mnoho obrázků,fotografií,ale také různé animace a videoukázky,které usnadňují výuku daného předmětu.

5 Pou ž ití výukových program ů  Použitím výukových programů je zprostředkovat studentovi nové poznatky,a to formou vhodnější než učebnice a třeba i zábavnější než výklad učitele.Je ovšem na učiteli,aby studentům jeho použití doporučil a vysvětlil,jak s programem pracovat.

6 Hry  Mohou být: ☻Akční ☻Bojové ☻Karetní ☻Logické ☻Sportovní ☻Stolní ☻Střílečky ☻Závodní

7 Akční  Mezi akční hry můžeme zařadit hru ALIAS. AAlias je akční dobrodružná hra z prostředí agentů CIA. Z pohledu třetí osoby ovládáte hlavní postavu - Sydney Bristow. Její dokonalá znalost bojových umění a podpora mnoha technických hračiček vás provede nejednou nebezpečnou misí.

8 Bojové MMMMezi ně patří například hra BLOODY ROAR EXTREME. VVVVyberte si jednoho ze 14 bojovníků a bijte, kopejte, mlaťte v jedné z deseti interaktivních a poškoditelných 3D arénách při plných a úžasných 60 obrázcích za sekundu. K dispozici máte 7 různých herních módů, ve kterých se můžete stát nejlepším bojovníkem. Verze pro Xbox nabízí několik skrytých herních módů a také jednoho exkluzivního bojovníka.

9 Karetní  Karetní hra Free solitaire 2004 je sada 12 karetních her : DDiplomat, Eighteens, Flower Garden, FreeCell, Grandfather's Clock, Klondike, Pyramid, Royal Rendezvous, Spider, Spider One Suit, Spider Two Suits and Travellers. HHry jsou doplněny animovanými kartami,zvukem a automatickým hráčem.

10 Logické PPPPatří sem hra HAPLAND: VVVV této velmi unikátní hře máte za úkol rozsvítit dvě pochodně v pravé horní části obrazovky a otevřít portál. Úlohu splníte pouze speciálním postupem, který však musíte nejprve sami vymyslet.

11 Sportovní MMMMezi sportovní hry patří například hra TRAMPOLINE: VVVV této hře se můžete vyskákat jak je libo. Snažte se provádět co největší počet salt a dopadnout na nohy. Za takovéto akrobatické prvky budete bodově ohodnoceni. Nejprve však doporučujeme vyzkoušet si herní tutoriál.

12 Stolní PPPPatří sem například hra COCONUT CURUMBA: BBBBedlivě sledujte, pod kterou skořápkou se nachází kulička. Pokud neuhodnete, vracíte se o kolo zpátky. V každém dalším kole je hra o něco složitější.

13 Střílečky MMMMezi ně patří známá střílečka SWAT - v roce 2018 začíná váš boj proti zločinu. Ovládáte trojčlenný policejní tým, ve kterém kromě velitele máte k dispozici odstřelovače a specialistu technika. V každé z více než 20 misí se setkáte buď s jedním členem týmu nebo budete postupovat týmově.

14 Závodní MMMMezi závodní patří třeba hra BUMPERCARS: KKKKaždý určitě důvěrně zná pouťovou atrakci bourací autíčka, tak proč si nezahrát na počítači přímo šampionát? Do dalšího kola postupuje však pouze jeden. Protivníka zneškodníte nárazy do boku jeho auta.

15 Zdroje Internet: hhhhttp://www.google.cz hhhhttp://www.1000her.cz hhhhttp://www.seznam.cz

16 Alena Motýlová,1.A Alena Motýlová,1.A


Stáhnout ppt "Nápov ě da NápovědaNápověda ZpětZpět VpředVpřed ZdrojeZdroje."

Podobné prezentace


Reklamy Google