Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Obecní vysílání.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Obecní vysílání."— Transkript prezentace:

1 Obecní vysílání

2 V sobotu 24. dubna provedou fotbalisté SK Žatčany sběr železného šrotu, připravit ho můžete před dům. Do sběru nepatří ledničky, jedná se o nebezpečný odpad.

3 POCHODU DO STARÉHO LESA Pochod se koná v sobotu 24. dubna,
TJ SOKOL ŽATČANY ZVE VŠECHNY DĚTI NA 18. ROČNÍK TRADIČNÍHO POCHODU DO STARÉHO LESA Pochod se koná v sobotu 24. dubna, sraz dětí je v 8 hodin u sokolovny v Žatčanech.

4 Na účastníky čekají na trase různé soutěže a na závěr táborák
Na účastníky čekají na trase různé soutěže a na závěr táborák. U myslivecké chaty vystoupí: * kynologové z Hostěrádek-Rešova * modelářský klub ALKA ze Žatčan * místní jednotka SDH * mládě geparda Jožina a lovečtí dravci * skupina historického šermu Vezměte si s sebou pouze špekáčky. TJ Sokol jako každoročně zajistí chleba, hořčici a čaj.

5 Skládka bude otevřena v sobotu 24. dubna od 10 do 12 hod.

6 Divadelní spolek bratří Mrštíků Boleradice uvádí v neděli 25. 4
Divadelní spolek bratří Mrštíků Boleradice uvádí v neděli v 15 hod pohádku pro děti „O chytrém Honzovi a princezně Rozárce“ Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji divadla ve středu a pátek od 18 do 19 hod a rezervovat i telefonicky na čísle nebo em na

7 Jihomoravský kraj a městys Boleradice. e-mail: info@boleradice-divadlo
Jihomoravský kraj a městys Boleradice. Jarní Sešlost - BOLERADICE 2010 KRAJSKÁ DIVADELNÍ PŘEHLÍDKA května Licenční postupová přehlídka venkovských divadelních souborů s postupem na KDP Vysoké nad Jizerou

8 3. 5. PONDĚLÍ v 19:30 Zdaleka ne tak ošklivá, jak se původně zdálo - DS bratří Mrštíků Boleradice 4. 5. ÚTERÝ v 15 :00, v 19:30 Do stodoly za pohádkou – Divadlo Stodola Jiříkovice Na hlavě máš trpaslíka - DS Prkno Veverská Bítýška 5. 5. STŘEDA v 19:30 Cézar a Drana - DS Zmatkaři Dobrotín 6. 5. ČTVRTEK v 16:00, 19:30 Čertovy zlaté vlasy - Dobšické národní divadlo Dobytí severního pólu - CR Sivice 7. 5. PÁTEK 16:00, 19:30 Mrazík - Bezchibi Brtnice Lumpacivagabundus- DS Stonařov

9 vstupné: jednotlivé - 60 Kč abonentní - 300 Kč
8.5. SOBOTA 14:00, 17:00 Čmeldové - Basta Fidli Valtice Zdravý nemocný - Vomladina Vídeň Více informací o programu a rezervace vstupenek na: tel středa a pátek od 18 do 19 hod. vstupné: jednotlivé - 60 Kč abonentní Kč

10 Ztráty a nálezy Na obecní úřad byl odevzdán řetízek s přívěskem,
majitel si ho zde může vyzvednout.

11 Oznámení Odjezd autobusu na divadelní představení do Boleradic
je v sobotu v 18:30 hod. ze zastávky u školy. Pokud by někdo nemohl jet, ať to prosím oznámí paní Stiborové na tel

12 PRODEJ ŽIVÝCH RYB ve čtvrtek 15.4.2010 8:15 - 8:30 hod. u samoobsluhy
Kapr I. tř Kč/kg Kapr výběr Kč/kg Amur Kč/kg Tolstolobik Kč/kg Pstruh duhový 130 Kč/kg Na požádání rybu zdarma zabije a vykuchá. Prodej čerstvých vajec z drůbežárny Pohořelice, cena dle velikosti.

13 Vinaři z Újezdu u Brna pořádají v sobotu 24. dubna 2010 36
Vinaři z Újezdu u Brna pořádají v sobotu 24. dubna výstavu vína s ochutnávkou Začátek je ve 13 hod. v hale základní školy, od 17 hod. hraje cimbálová muzika, vstupné 150 Kč, pro páry 200 Kč. Srdečně zvou pořadatelé

14 ve spolupráci s Mysliveckým sdružením Těšany pořádají
Město Židlochovice ve spolupráci s Mysliveckým sdružením Těšany pořádají Chovatelskou výstavu trofejí spojenou s tematickým doprovodným programem dubna 2010 v Hotelu Korok, Těšany.

15 Program: Pátek 9. dubna 9.00 - 18.00 Výstava Sobota 10. dubna
14.00 Přednáška MVDr. Pavla Forejtka Doprovodný program: • Práce žáku základní školy • Výstava odchytových zařízení • Ochutnávka destilátu domácí produkce

16 Zemědělský podnik Dolní Dunajovice prodávat u samoobsluhy:
bude v sobotu v 9:30 hod. prodávat u samoobsluhy: uznané sadbové brambory z Vysočiny s certifikátem různých odrůd po 25 kg…………………11 Kč/kg konzumní brambory po 25 kg ……………....7 Kč/kg kvalitní velká jablka po 13 kg………..……11-13 Kč/kg

17 VÁŽENÍ PŘÍZNIVCI HUDBY A ZPĚVU, MÁTE JEDINEČNOU MOŽNOST ZHLÉDNOUT KONCERT DVOU PRAŽSKÝCH VÝZNAMNÝCH UMĚLCŮ – KYTARISTY LUBOMÍRA BRABCE A PROTAGONISTY MUZIKÁLU BARON PRÁŠIL, OPERNÍHO A KONCERTNÍHO PĚVCE DANIELA HŮLKY. SPOLUÚČINKUJE ŽIDLOCHOVICKÝ DĚTSKÝ SBOR SKŘIVÁNEK, KTERÝ JE ZÁROVEŇ POŘADATELEM. NENECHTE SI UJÍT TUTO UDÁLOST. SVOJÍ ÚČASTÍ PODPOŘÍTE ČINNOST SKŘIVÁNKŮ. KDY? V PÁTEK 23.DUBNA v 19 HODIN KDE? KOSTEL ŽIDLOCHOVICE VSTUPNÉ 300 Kč PŘEDPRODEJ VSTUPENEK OD RTIC ŽIDLOCHOVICE

18 Brněnské dostihy závodiště Brno-Dvorska v neděli 2. května v 13
Brněnské dostihy závodiště Brno-Dvorska v neděli 2. května v hodin. Pohár hejtmana jihomoravského kraje. Rovinové a překážkové dostihy, v doprovodném programu dostihy poníků, přehlídka klobouků se soutěží o nejhezčí klobouk, vystoupení mažoretek, seskok parašutistů na cíl, jízda dětí na ponících, projížďky kočárem.

19 ZAHRADNICTVÍ ANTONÍN RYCHLÍK Otevírací doba: od 13 do 18 hod.
nabízí: sazenice salátu, kedluben, květáku,kapusty, zelí a brokolice 2 Kč/kus konzumní brambory 5 Kč/kg Otevírací doba: od 13 do 18 hod.

20 Pan Milan Bínek zahajuje od 18. 3
Pan Milan Bínek zahajuje od prodej sazenic zeleniny: salát, kedlubny, květák,kapusta, zelí, brokolice, celer (výběr z více odrůd) 2,50 Kč/kus. Prodej: Žatčany č. 13 pondělí – pátek 15:30-17:00 sobota 9 – 10:30

21 KNIHOVNA JE OD 19. BŘEZNA OTEVŘENA VŽDY V PÁTEK OD 17 DO 19 HOD.

22 KINO MĚNÍN Stínu neutečeš Pátek 12. března v 20:00 hod.
Na začínající soudkyni Katku se obrátí její babička Evženie s prosbou, aby ji po šedesáti letech manželství rozvedla. Zaskočená mladá žena pátrá po důvodech, jež k tomu babičku vedou. Později zjistí, že její prarodiče tají tragédii, která se odehrála za druhé světové války... Český psychologický film, mládeži přístupný.

23 Nácvik hodových tanečků bude bývat pravidelně každé pondělí v orlovně:
malé děti větší děti Vezměte si s sebou přezůvky. Začínáme v pondělí Fotbal chlapců v Orlovně se přesouvá na hod. – každé pondělí.

24 Pátek 4. prosince, 20.00. Vstupné 59 a 49 Kč.
KINO MĚNÍN Mary a Max Pátek 4. prosince, Vstupné 59 a 49 Kč. Přístupný od 12 let. Osmiletá Australanka Mary se cítí osamělá, v hlavě se jí rojí spousta otázek a ona nemá koho se zeptat. Maminka se příliš věnuje pití sherry a tatínek jen svému koníčku vycpavačství. Až jednou Mary na poště vytrhne list z telefonního seznamu města New York, vybere si z něj jméno čtyřiačtyřicetiletého Maxe Horowitze a napíše mu. Tak začne neobvyklé přátelství... Animovaný snímek s osobitým výtvarným ztvárněním. Australský film inspirovaný skutečným příběhem, české titulky, 92 minuty.

25 O změnách v nastavení kanálů vás budeme informovat v obecním vysílání.
Oznámení Z důvodu digitalizace televizního signálu bude po přechodnou dobu docházet k přerušení vysílání některých programů. O změnách v nastavení kanálů vás budeme informovat v obecním vysílání.

26 U programu ČT 2 je nutné u některých televizorů přepnout zvukovou normu z DK na BG Program CNN naladíte na kanále č.42

27 KINO MĚNÍN Peklo s princeznou Pátek 24. dubna v 18:00 hod.
Pátek 13. března, Vstupné 46 a 49 Kč. Přístupný od 15 let. Německá letuška Vanda se po propuštění z práce a po nejistém rozchodu s milencem Davidem vydá za svou babičkou do dědiny Runina na slovensko-ukrajinské hranici. Vanda se ve vesnici sblíží s chlapáckým Mirem, mužem s temnou minulostí, a při pomoci utečencům z Tádžikistánu se zaplete s tamní převaděčskou mafií.... Psychologický milostný snímek ve slovensko-německé koprodukci. České titulky. 96 minut. KINO MĚNÍN Peklo s princeznou Pátek 24. dubna v 18:00 hod. Král Leopold a král Bedřich uzavřou svatební smlouvu, týkající se jejich malých dětí, Anety a Jeronýma. Když je princezně a princi osmnáct let, má se konat svatba. Jenže mladí o ní nechtějí ani slyšet a utečou od rodičů. Setkají se v lese, aniž se poznají, zamilují se do sebe... Tereza Voříšková a Jiří Mádl v hlavních rolích české pohádky.

28 Z naší vesnice

29 Firma SITA upozorňuje občany, že komunální odpad, který se nevejde do popelnic, bude odebírat pouze v zelených označených pytlích. Pytle si můžete koupit na OÚ, cena je 14 Kč.

30 Z naší vesnice

31 23. dubna si připomínáme 65 let od osvobození naší obce Rudou armádou z německé okupace. Současní pamětníci byly tehdy ještě děti, ale na události toho dne si stále živě vzpomínají.

32 Bylo pondělí kolem deváté hodiny, když Rudá armáda zahájila silnou dělostřeleckou a leteckou palba na německá vojska soustředěná na polích v okolí Šanhaje. Lidé se rychle poschovávali do sklepních úkrytů. Země se od těžkých padajících bomb chvěla , sklepy se houpaly jako na vodě, každý ve strachu čekal, kdy jeho úkryt dostane přímý zásah. Panovala nepopsatelná atmosféra, většina se nahlas modlila, někteří plakali.

33 Když bombardování utichlo, začal boj o vesnici pěchotními zbraněmi, stále bylo slyšet rány z kulometů a pušek. Mezi druhou a třetí hodinou odpoledne bylo konečně slyšet hlasy ruských vojáků. Lidé s velkou radostí že přežili vybíhali ze sklepů a s opravdovou vděčností vítali naše osvoboditele.

34 V bojích o vesnici padlo 22 vojáků Rudé armády, z našich občanů byl téhož dne po osvobození obce smrtelně zraněn střepinou granátu vypáleného Němci od Telnice 30-ti letý Jaromír Teplý z č Josef Sedláček, kronikář

35 RODINNÁ KRONIKA

36 Naše kabelová televize vysílá od 13. 3
Naše kabelová televize vysílá od digitálně rakouské programy na 37 kanále . Hudební televizní kanál „O“ nyní vysílá na 31 kanále.

37 Naše kabelová televize vysílá od 21. 10
Naše kabelová televize vysílá od rakouský program ORF 1 na kanále S 12, frekvence 238,25.

38 Naše kabelová televize vysílá digitálně tyto programy : ČT 1, ČT 2, ČT 24, ČT 4, NOVA , NOVA CINEMA, PRIMA, BARRANDOV. Pro digitální (nový) příjem je nutné ke starším televizorům zakoupit SET-TOP-BOX (DVB-T). Současně probíhá analogové (staré) vysílání na všech kanálech.

39 INZERÁTY

40 Firma Beton Brož Otnice Výprodeje probíhají každou sobotu
oznamuje všem zákazníkům, že stále probíhá předsezónní výprodej betonových výrobků se sníženou kvalitou za minimální ceny. V nabídce jsou např. plošné dlažby II. jakosti v různých barevných kombinacích za 150 Kč/m2 včetně DPH, doplňkové prvky okrasných štípaných tvárnice v ceně od 7 Kč/ks. Výprodeje probíhají každou sobotu v době od 8 do 12 hod. Akce potrvají do vyprodání zásob. Informace v pracovní dny na tel

41 Bytové domy – Masarykova, Újezdu Brna
Rezidenční bydlení v centru města Újezd u Brna nabízí osmnáct bytových jednotek. Nový uzavřený areál poskytuje klidné a bezpečné bydlení. V ceně bytů je parkovací stání, sklep, právní servis, pomoc se zajištěním financování. V případě zájmu nebo pro více informací kontaktujte: Investor a generální dodavatel stavby CITY STAV s.r.o. mobil

42 Vaše poštovní doručovatelka Eva Pochopová
Zajistím pro Vás Poštovní obálky, pohledy, přání k narozeninám Korespondenční lístky Poštovní známky Noviny, časopisy, losy, společenské hry (Mistr slova, Zamotej se, Slepá bába …) Knihy ( detektivky, čtení pro ženy, pohádky…) Pexeso, omalovánky Dálniční známky, kolky Dobíjecí kupony do telefonu Vaše poštovní doručovatelka Eva Pochopová


Stáhnout ppt "Obecní vysílání."

Podobné prezentace


Reklamy Google