Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

VLIV STAVEB, PŘÍSTŘEŠKŮ A ZELENĚ NA TEPELNOU POHODU BUDOV Střední průmyslová škola stavební, Ostrava-Zábřeh, příspěvková organizace.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "VLIV STAVEB, PŘÍSTŘEŠKŮ A ZELENĚ NA TEPELNOU POHODU BUDOV Střední průmyslová škola stavební, Ostrava-Zábřeh, příspěvková organizace."— Transkript prezentace:

1 VLIV STAVEB, PŘÍSTŘEŠKŮ A ZELENĚ NA TEPELNOU POHODU BUDOV Střední průmyslová škola stavební, Ostrava-Zábřeh, příspěvková organizace

2 Zvyšujeme zájem žáků o životní prostředí Žáci si uvědomují šetrný přístup k hospodaření s energiemi: provádí praktické příklady měření teplot stavebních materiálů, a to: na západní stěně tělocvičny, v atriu chráněném budovou a v přístřešku atria. učí se komunikovat a spolupracovat propojujeme školní výuku s praxí

3 Měřící místa teplot jsou rozmístěny v rámci školní budovy tak, aby charakterizovaly co nejpestřejší situace pro měření teploty stavebních materiálů (rozdíly teplot na ohřívané straně budovy – stěny: východní, jižní a západní a na stěnách částečně chráněných).

4 Měření teplot pod přístřeškem

5 Měření teplot na severní straně budovy

6 Každý den měříme a zapisujeme teploty do PC

7 Vyhodnocujeme průběhy teplot na jednotlivých měřících místech v grafech

8 Hodnoty teplot měřené v 9:00 hod

9 Hodnoty teplot měřené v 12:00 hod

10 Hodnoty teplot měřené v 14:00 hod

11 Hodnoty teplot měřené v 9:00 hod Hodnoty teplot měřené v 12:00 hodHodnoty teplot měřené v 14:00 hod


Stáhnout ppt "VLIV STAVEB, PŘÍSTŘEŠKŮ A ZELENĚ NA TEPELNOU POHODU BUDOV Střední průmyslová škola stavební, Ostrava-Zábřeh, příspěvková organizace."

Podobné prezentace


Reklamy Google