Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

EU ICT2/1/1/13 Člověk a svět práce – 4.,5. ročník Téma : Jarní taneček - samostatná práce, práce s papírem Průřezová témata: enviromentální výchova, mediální.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "EU ICT2/1/1/13 Člověk a svět práce – 4.,5. ročník Téma : Jarní taneček - samostatná práce, práce s papírem Průřezová témata: enviromentální výchova, mediální."— Transkript prezentace:

1

2 EU ICT2/1/1/13 Člověk a svět práce – 4.,5. ročník Téma : Jarní taneček - samostatná práce, práce s papírem Průřezová témata: enviromentální výchova, mediální výchova, osobnostní a sociální výchova Mezipředmětové vztahy: český jazyk – čtení, rozvoj čtenářské gramotnosti

3 JARNÍ TANEČEK PŘÁNÍ Samostatná práce, práce s papírem ICT2 /1/13

4 Pomůcky: Bílý tvrdý papír A3 Modrý fix nebo barva Modré štrasové kamínky, korálky Modrý měkký papír

5 Postup: 1. Papír vystřihněte v dvojitém formátu přání. Do papíru vyryjte špičkou kružítka středovou linii. Pak jej složte jako přání.

6 2. Motiv vystřihněte nebo vyřežte jen na přední straně přáníčka. Rovné linie vyřežte modelářským nožem s pomocí kovového pravítka. Vajíčko a květ vystřihněte z průsvitného papíru, dírky udělejte děrovacími kleštěmi, korálek nalepte jako střed květu a dolepte další doplňky.

7 3. Motiv vypadá také moc pěkně, pokud jej podložíte barevným papírem. Tento papír je o něco menší, než samotné přáníčko, a stačí jej jen zevnitř na přední stranu přání nalepit.


Stáhnout ppt "EU ICT2/1/1/13 Člověk a svět práce – 4.,5. ročník Téma : Jarní taneček - samostatná práce, práce s papírem Průřezová témata: enviromentální výchova, mediální."

Podobné prezentace


Reklamy Google