Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

“Komunikace pracuje pro ty, kteří pracují na ní.” John Powell Institut interní komunikace KNIHOVNA.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "“Komunikace pracuje pro ty, kteří pracují na ní.” John Powell Institut interní komunikace KNIHOVNA."— Transkript prezentace:

1 “Komunikace pracuje pro ty, kteří pracují na ní.” John Powell Institut interní komunikace KNIHOVNA

2 Knihovna Rozčleněno na 3 základní sekce: 1. knížky, dokumenty 2. časopisy, noviny 3. zápisy ze schůzek IIK ZÁPISY ZE SCHŮZEK IIK: IIK schůzka 9. 9. 2010 - téma Komunikace s obtížně zastižitelnými zaměstnanci IIK schůzka 7. 10. 2010 – téma Krizová komunikace a komunikace během změn + přednáška Jany Holé ze schůzky 7. 10. 2010 IIK schůzka 4. 11. 2010 – téma Nejkreativnější přístupy v interní komunikaci + case studies T-mobile, Česká pojišťovna

3 Přehled knih a dokumentů Nyní je v této sekci 15 knih a dokumentů, některé z nich: Kultura ve firmě – R. Cikánová / dokument Definice nutnosti fungování firemní kultury The Definitive IC Framework / dokument Rámec definuje komponenty efektivní interní komunikace. Zatímco role a odpovědnosti interní komunikace je odlišná v každé organizaci, činnost úspěšné interní komunikace se obvykle zaměřuje na pět oblastí. High Impact Speeches – Richard Heller / kniha It will teach you and help you to develop a unique style and a unique command of your subject, with techniques that have worked for some of the greatest speakers in history. The big book of conflict resolution games - Mary Scannell / kniha Recent studies show that typical managers devote more than a quarter of their time to resolving coworker disputes.

4 Přehled článků z časopisů a novin Nyní je v této sekci 7 článků, některé z nich: 7 tipů, které firmám pomůžou přežít krizi Kde začít, aby se nepropadala hlouběji do ztráty? Komunikovat a motivovat Motivace, udržení, vzdělávání a zvýšení spokojenosti zaměstnanců – to jsou nejčastější otázky, se kterými se potýkají čeští personalisté Internal Communication Strategies – The Neglected Strategic Element by Robert Bacal Článek z webového potrálu: „Performance Management & Appraisal Help Center Articles, Guides, Free Advice On All Aspects of Performance Improvement, Management and Appraisal“ Internal communication in Canada Jak se interně komunikuje v Kanadě? Inspirace v zahraničí..


Stáhnout ppt "“Komunikace pracuje pro ty, kteří pracují na ní.” John Powell Institut interní komunikace KNIHOVNA."

Podobné prezentace


Reklamy Google