Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Garrys mod 11. Jak začít hrát Dáte single player tam si vyberete mapu jakou chcete. Dále až se vám hra načte tak podržíte Q a vyberete věc kterou chcete.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Garrys mod 11. Jak začít hrát Dáte single player tam si vyberete mapu jakou chcete. Dále až se vám hra načte tak podržíte Q a vyberete věc kterou chcete."— Transkript prezentace:

1 Garrys mod 11

2 Jak začít hrát Dáte single player tam si vyberete mapu jakou chcete. Dále až se vám hra načte tak podržíte Q a vyberete věc kterou chcete aby se před vámi objevila Můžete si vybrat z PROPS/NPC/VEHICLE/BROWSE PROPSNPCVEHICLEBROWSE Dále návod zdezde

3 PROPS PROPS jsou různý věci z phx tam jsou desky. ATD. počítač nábytek elektronika atd. PROPS jsou různý věci z phx tam jsou desky. ATD. počítač nábytek elektronika atd.

4 BROWSE BROWSE tam jsou věci z half-life atd. prostě všechny věci co tam můžete najít od malých kostek až po monstrózní budovy atd.

5 NPC NPC jsou lidi PC kteří můžou být s vámi např.Rebelové Medici atd. a nepřátelé POLICE COMBINE ZOMBIE ATD.

6 VEHICLE VEHICLE jsou auta který jezdí a můžete řídit pozor! Je auto props který nejezdí musíte si ho zprovoznit a vehicle s tím můžete jezdit

7 Mazání věcí Z C tool který máte vybraný Q spawn menu tam si shazujete věci


Stáhnout ppt "Garrys mod 11. Jak začít hrát Dáte single player tam si vyberete mapu jakou chcete. Dále až se vám hra načte tak podržíte Q a vyberete věc kterou chcete."

Podobné prezentace


Reklamy Google