Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

POZNÁVEJ HUDEBNÍ SKLADATELE. v této úvodní části pracujte v základním nastavení PowerPointu, nikoliv v režimu prezentace v případě, že je k dispozici.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "POZNÁVEJ HUDEBNÍ SKLADATELE. v této úvodní části pracujte v základním nastavení PowerPointu, nikoliv v režimu prezentace v případě, že je k dispozici."— Transkript prezentace:

1 POZNÁVEJ HUDEBNÍ SKLADATELE

2 v této úvodní části pracujte v základním nastavení PowerPointu, nikoliv v režimu prezentace v případě, že je k dispozici interaktivní tabule, tak jí využijte jestliže interaktivní tabuli zatím ještě nemáte, použije některý ze žáků myš u počítače, nebo s myší pracuje učitel podle pokynů zkoušeného žáka PROVEDENÉ ZMĚNY NEUKLÁDEJTE v této první části procvičování vždy uchopte lístek se jménem hudebníka nebo názvem skladby a správně ho přiřaďte

3 přiřaď jména hudebních skladatelů

4 Antonio Vivaldi Petr Iljič Čajkovskij Wolfgang Amadeus Mozart přiřaď název skladby k autorovi

5 přiřaď jména hudebních skladatelů

6 přiřaď název skladby k autorovi Aaron Copland Giuseppe Torelli George Gershwin Johann Sebastian Bach

7 v následující části využijte práce s interaktivní tabulí v režimu „ prezentace “ dopisují žáci k obrázkům hudebníků jejich jména pokud ještě nevlastníte interaktivní tabuli, můžete pracovat v základním nastavení PowerPointu tak, že vždy jeden ze žáků dopisuje jména hudebníků pomocí klávesnice a myši způsobem „ vložení textového pole “ ( v tomto případě je třeba vždy napřed odstranit poznámky z lišty pod obrázkem ) PROVEDENÉ ZMĚNY NEUKLÁDEJTE

8 napiš jména hudebních skladatelů

9 konec prezentace POZNÁVEJ HUDEBNÍ SKLADATELE


Stáhnout ppt "POZNÁVEJ HUDEBNÍ SKLADATELE. v této úvodní části pracujte v základním nastavení PowerPointu, nikoliv v režimu prezentace v případě, že je k dispozici."

Podobné prezentace


Reklamy Google