Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Husův sbor - Ostrava Zábřeh Den veteránů oslavili již 10.11.2013 bratr Zavadil, bratr Svoboda a bratr Skácel v Ostravě – Zábřehu v CČsH – Husově sboru,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Husův sbor - Ostrava Zábřeh Den veteránů oslavili již 10.11.2013 bratr Zavadil, bratr Svoboda a bratr Skácel v Ostravě – Zábřehu v CČsH – Husově sboru,"— Transkript prezentace:

1

2 Husův sbor - Ostrava Zábřeh

3 Den veteránů oslavili již 10.11.2013 bratr Zavadil, bratr Svoboda a bratr Skácel v Ostravě – Zábřehu v CČsH – Husově sboru, vzpomínkou na válečné veterány.

4

5 Památku válečných veteránů jsme uctili 11.11. v 11:11 hodin rovněž v Opavě

6 Jednu z neobvyklostí 1. světové války asi nejlépe vystihl její současník a jeden z nejvtipnějších a nejostřejších komentátorů tehdejšího života meziválečného období, novinář, letec, Američan Will Rogers, který řekl: „Nemůžeš tvrdit, že civilizace nezaznamenává určitý pokrok, neboť v každé další válce tě zabijí novým způsobem.“ A bylo tomu vskutku tak. Jednu z neobvyklostí 1. světové války asi nejlépe vystihl její současník a jeden z nejvtipnějších a nejostřejších komentátorů tehdejšího života meziválečného období, novinář, letec, Američan Will Rogers, který řekl: „Nemůžeš tvrdit, že civilizace nezaznamenává určitý pokrok, neboť v každé další válce tě zabijí novým způsobem.“ A bylo tomu vskutku tak.

7 Vojáci 53.bPzEB, představitelé statutárního města Opavy, členové Čs. obce legionářské, Českého svazu bojovníků za svobodu, Matice slezské a občanská veřejnost se již tradičně scházejí na Městském hřbitově u Památníků obětem 1. a 2. světové války, aby společně uctili památku válečných veteránů.

8


Stáhnout ppt "Husův sbor - Ostrava Zábřeh Den veteránů oslavili již 10.11.2013 bratr Zavadil, bratr Svoboda a bratr Skácel v Ostravě – Zábřehu v CČsH – Husově sboru,"

Podobné prezentace


Reklamy Google