Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Satelit. Se stále mění,z ČR je nabídka ze satelitu Astra 23.5°E a 19.2°E za 29 kč(viz.snímek 4 a 5).U nás je poskytovatelem na SES Skylink a CS link,Skylink.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Satelit. Se stále mění,z ČR je nabídka ze satelitu Astra 23.5°E a 19.2°E za 29 kč(viz.snímek 4 a 5).U nás je poskytovatelem na SES Skylink a CS link,Skylink."— Transkript prezentace:

1 Satelit

2 Se stále mění,z ČR je nabídka ze satelitu Astra 23.5°E a 19.2°E za 29 kč(viz.snímek 4 a 5).U nás je poskytovatelem na SES Skylink a CS link,Skylink je lepší:má více programů a je levnější.

3 To jsou stovky zahraničních (polských,německých,lucemburských,francouzských,…) programů FTA (Free to air) viz.snímek 5

4 Pro obě platformy stejné: ČT 1 ČT 2 ČT 24 ČT 4 NOVA PRIMA FAMILY PRIMA COOL PRIMA LOVE NOVA CINEMA FANDA TV NOE ÓČKO FASHION TV ŠLÁGR TV TV BARRANOV STV 1 STV 2 MARKÍZA TV JOJ JOJ PLUS DOMA TA 3 DAJTO CETV TV 8 SLOVAK SPORT TV LUX REGIONALNITELEVIZE.CZ

5 Kompletní seznam na www.onastra.czwww.onastra.cz polské: TVP INFO TVP Kultura TVP Historia TVP Polonia TRWAM a Kosmica TV německé např.: ZDF Das Erste Servus TV KI.KA NDR MDR WDR Collection DAS VIERTE Ojom Sport1de francouzské např.: France 2-5 France O Gulli Montagne TV lucemburské :RTL télé Letzembuerg Chamber TV atd. atd.

6 Parabola SET-TOP-BOX Smart karta DUO LNB konektor(není nutný,lepší ho mít)

7


Stáhnout ppt "Satelit. Se stále mění,z ČR je nabídka ze satelitu Astra 23.5°E a 19.2°E za 29 kč(viz.snímek 4 a 5).U nás je poskytovatelem na SES Skylink a CS link,Skylink."

Podobné prezentace


Reklamy Google