Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

SPORTOVÁNÍ Pavel byl docela obyčejný kluk. Vyrůstal u svých rodičů se třemi dalšími sourozenci, a když mu bylo pět let, začal chodit do školy. Ve škole.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "SPORTOVÁNÍ Pavel byl docela obyčejný kluk. Vyrůstal u svých rodičů se třemi dalšími sourozenci, a když mu bylo pět let, začal chodit do školy. Ve škole."— Transkript prezentace:

1

2 SPORTOVÁNÍ Pavel byl docela obyčejný kluk. Vyrůstal u svých rodičů se třemi dalšími sourozenci, a když mu bylo pět let, začal chodit do školy. Ve škole si vedl dobře. Líbilo se mu tam. PODTRHNĚTE ČÍSLOVKY

3 ROZDĚLTE SLOVA, DOPLŇTE ČÁRKY DO SOUVĚTÍ A OZNAČTE PODSTATNÁ JMÉNA Osportsezajímaljinaksledova lteleviznípřenosyzrůznýchutk áníasoutěžívystřihovalsiobrá zkysportovcůzčasopisůčetls portovnírubrikyvnovináchch odilnazápasymístníchsporto vníchklubů.

4 POKRAČUJTE VE ČTENÍ A OZNAČTE SLOVESA Jeho láskou byla tělesná výchova. S radostí cvičil v tělocvičně, na hřišti, plaval v bazénu, lyžoval a hrnul se do všech sportovních her. To bylo něco! Jednou, když na ulici uviděl velký plakát o tom, že v blízkém městě se pořádá závod v plavání, do kterého se může přihlásit každý, nezaváhal a přihlásil se.

5 NĚKDO PŘEHÁZEL SLOVA VE VĚTĚ, SLOŽTE JI NAZPÁTEK S bazénu v sportovních v hřišti, na tělocvičně, plaval hrnul, lyžoval a se do radostí všech cvičil her.

6 ŘEŠENÍ S radostí cvičil v tělocvičně, na hřišti, plaval v bazénu, lyžoval a hrnul se do všech sportovních her.

7 Citace: Text: Sportování- Dyslexie, str. 18, str. 20, autoři Marie Černá, Iva Strnadová, vydalo nakl. Fragment v roce 2006 Obrázky dle pořadí v DUM: Obr.č.1- dostupný z [http://www.msdamborskeho.sk/bicykel.JPG] dne 2.6. 2012 Obr.č. 2- dostupný z [http://cache.boston.com/universal/site_graphics/blogs/bi gpicture/swim_06_30/swim9.jpg] dne 3.6. 2012 Obr. Č. 3- dostupný z [http://www.hawkeyetap.net/images/beachvolleyballcvrp g.jpg] dne 3.6. 2012 Obr.č. 4- dostupný z [http://www.paysonutah.org/img/Image/RECREATION/Grls Vllyball/2630volley_ball%5B1%5D.jpg] dne 3.6. 2012

8 Metodický list Učitel postupuje dle pokynů v prezentaci, je na jeho uvážení, zda si některý z úkolů vytiskne jako pracovní list.


Stáhnout ppt "SPORTOVÁNÍ Pavel byl docela obyčejný kluk. Vyrůstal u svých rodičů se třemi dalšími sourozenci, a když mu bylo pět let, začal chodit do školy. Ve škole."

Podobné prezentace


Reklamy Google