Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

 Mgr. Erika Konupčíková 2012/2013.  Docházka Student musí být přítomen na: min. 75% výuky (tj. 9 z 12 lekcí) Pokud student nesplní požadovanou docházku,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: " Mgr. Erika Konupčíková 2012/2013.  Docházka Student musí být přítomen na: min. 75% výuky (tj. 9 z 12 lekcí) Pokud student nesplní požadovanou docházku,"— Transkript prezentace:

1  Mgr. Erika Konupčíková 2012/2013

2  Docházka Student musí být přítomen na: min. 75% výuky (tj. 9 z 12 lekcí) Pokud student nesplní požadovanou docházku, bude mu jakožto penále zvýšeno minimální požadované procento k úspěšnému složení zápočtového testu, a to o 10% za každou absenci navíc. Pokud celkový počet absencí převýší 50%, bude mu k vypracování zadána esej v rozsahu 5 NS. Pokud esej nebude na odpovídající úrovni, její oprava je možná pouze jednou. Při jejím nepřijetí nebude student připuštěn k zápočtu. Pokud je student výjimečně zdatný, je také možná individuální domluva. (tzn. na začátku semestru kontaktovat vyučujícího a ten stanoví podmínky individuální přípravy na zápočet)

3  Zápočet bude udělen na základě závěrečného testu.  Podmínky: Zápočtový test musí student splnit minimálně na 61%. Méně než 61% je hodnoceno jako nedostatečné a student musí test opakovat. Student má 1 termín na opakování testu v případě, že při prvním termínu neuspěl či nebyl přítomen. Zápočtový test zimního semestru nelze psát v září! Třetí termín je udělován jen výjimečně na povolení rektora.

4 Pokud v průběhu semestru narazíte na jakýkoli problém, okamžitě mě kontaktujte, osobně v kanceláři 305 nebo mailem na:  erika.konupcikova@vslg.cz Včas řešené problémy bývají také včas dořešeny a vy si ušetříte spoustu starostí. Any questions?

5

6

7

8  Fill in the missing forms of words:  empty spaces only VerbAdjectiveNoun transmit- perform- propel- -electricity install- -regulation develop- maintain- specialize- qualify- -medicine -environment

9  See you next week


Stáhnout ppt " Mgr. Erika Konupčíková 2012/2013.  Docházka Student musí být přítomen na: min. 75% výuky (tj. 9 z 12 lekcí) Pokud student nesplní požadovanou docházku,"

Podobné prezentace


Reklamy Google