Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
1
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, 335 01 Nepomuk, www.stredniskolaoselce.cz
Projekt: Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Název: Modernizace výuky všeobecných a odborných předmětů Název sady: Kovářství Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_17_19 Název DUMu: Test: kovářské nářadí upevněné na násadách (neuklínované) Pro obor vzdělávání: L/01 Uměleckořemeslné zpracování kovů Předmět: Technologie Ročník: 1. Autor: Bc. Miroslav Lávička Datum:
2
Napiš, jak se jmenuje nářadí upevněné na násadách:
?
3
Napiš, jak se jmenuje nářadí upevněné na násadách:
6. ? 7. ? 8. ? 9. ? 10. ?
4
Napiš, jak se jmenuje nářadí upevněné na násadách:
11. ? 12. ? 13. ? 14. ? 15. ?
5
Napiš, jak se jmenuje nářadí upevněné na násadách:
Výsledky testu: Rýhovák Sekáč se zakřiveným ostřím Sekáč Kulatý průbojník Čtyřhranný průbojník
6
Napiš, jak se jmenuje nářadí upevněné na násadách:
Výsledky testu: 6. Oboustranný oblík 7. Hladící sedlík 8. Horní zápustka 9. Sekáč 10. Oválný průbojník
7
Napiš, jak se jmenuje nářadí upevněné na násadách:
Výsledky testu: 11. Jednostranný oblík 12. Osazovací sedlík 13. Horní zápustka na kulatý materiál 14. Horní zápustka na čtyřhranný materiál 15. Horní zápustka na šestihranný materiál
8
Zdroj materiálů: DRASTÍK, F. Kovářství. 1. vydání Praha: SNTL, 1960. JÍCHA, A. Volné ruční kování. 1. vydání Praha: SNTL, 1986. ČERMÁK, M. Technologie kovářských prací. 1. vydání Praha: Institut vzdělávání a výchovy Mze v ČR, 1994. FROLEC, I. Kovářství. 1. vydání Praha: Grada, ISBN RÉVAY P., VONDRUŠKA Š. Umělecké kovářství. 2. přepracované vydání Praha: Grada, ISBN HERBOCZEK, J. Základní běh pro kováře. Praha: Státní ústav pro učebné pomůcky průmyslových a odborných škol, 1948 GSCHEIDLE, R. a kol. Příručka pro automechanika. Praha: Sobotáles, ISBN X. GOŇA, K., RÉVAY P., VONDRUŠKA Š. Umělecké kovářství. 1. vydání Praha: Grada, ISBN X. Není –li uvedeno jinak, je autorem tohoto materiálu a všech jeho částí, autor uvedený na titulním snímku.
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.