Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Inovace a zkvalitnění výuky projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Inovace a zkvalitnění výuky projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST."— Transkript prezentace:

1 Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Inovace a zkvalitnění výuky projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST EU Peníze školám

2 Název: Slabiky s písmenem p, P Anotace: Poznávání písmene p, P v jednotlivých slovech a v textu. Nácvik správného čtení slabik s písmenem p, P – pa-pá, pe-pé, pi-pí, po-pó, pu-pů, py-pý. Postupné čtení slabik v řádcích, ve sloupcích. Orientace při čtení slabik. Vypracoval: Mgr. Eva Hocková Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace, Český jazyk a literatura Metodika práce s materiálem: výkladová prezentace, lze využít : nácvik hledání slov s písmenem p, P – začátek, prostředek i konec slova postupné spojení písmen ve slabiku čtení slabik s písmenem p, P v řádcích čtení slabik s písmenem p, P ve sloupcích poznávání slov na danou slabiku, tvoření vět na tato slova orientace při čtení slabik tvoření vět na daná slova se slabikami s písmenem p, P využití k nácviku čtení jednotlivců i celé třídy Druh učebního materiálu: Prezentace PowerPoint Ročník: 1. ročník Datum vytvoření: září 2011

3 Pejsek Punťa, chytrý psíček, v pátek v parku našel míček. Byl moc pěkný, veliký, s červenými puntíky.

4 pila stopa pavouk pusa Pepa cop

5

6

7

8

9

10

11 pape pi popu py pápé pí pópůpů pý

12 Pa Pe Pi Po Pu Py Pá Pé Pí Pó Pů Pý

13 Pe Pó pi pí Pé Po pa pu půpů Pá

14 Téma: Slabiky s písmenem p, P – 1. ročník Použitý software: držitel licence - ZŠ J. J. Ryby v Rožmitále p.Tř. Windows XP Professional PowerPoint Zdroje: http://www.clker.com/clipart-3467.html http://www.clker.com/clipart-2563.html http://www.clker.com/clipart-ball-6.html http://www.clker.com/clipart-2933.html http://www.clker.com/clipart-green-footprint.html http://www.clker.com/clipart-9338.html http://www.clker.com/clipart-15422.html http://www.clker.com/clipart-16543.html http://www.clker.com/clipart-11846.html http://www.clker.com/clipart-cartoon-peacock-1.html http://www.clker.com/clipart-puppy-cartoon1.html http://www.clker.com/clipart-feather-1.html http://www.clker.com/clipart-12441.html http://www.clker.com/clipart-14519.html http://www.clker.com/clipart-4045.html http://us.cdn1.123rf.com/168nwm/abdulsatarid/abdulsatarid1012/abdulsatarid101200008/8471683-north-pole.jpg http://www.clker.com/clipart-138442.html http://www.clker.com/clipart-happy-new-year.html http://www.clker.com/clipart-sack.html http://images.clipartof.com/small/1045887-Cartoon-Proud-Businessman-Celebrating-His-10th-Job-Anniversary.jpg http://www.clker.com/clipart-13594.html http://www.clker.com/clipart-reader-girl.html Autor: Mgr. Eva Hocková ZŠ J. J. Ryby v Rožmitále p.Tř.(www.zsrozmital.cz)


Stáhnout ppt "Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Inovace a zkvalitnění výuky projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST."

Podobné prezentace


Reklamy Google