Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

OBECNÍHO ÚŘADU SVIADNOV PRO 30. a 31. TÝDEN 2011

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "OBECNÍHO ÚŘADU SVIADNOV PRO 30. a 31. TÝDEN 2011"— Transkript prezentace:

1 OBECNÍHO ÚŘADU SVIADNOV PRO 30. a 31. TÝDEN 2011
TÝDENÍK - INFORMACE OBECNÍHO ÚŘADU SVIADNOV PRO a 31. TÝDEN 2011

2 PŘEHLED Rada obce - zkrácený výpis Aktuality a sdělení občanům Kultura
Jubilanti Kontakt

3 Ze 16. schůze Rady obce Sviadnov konané dne 27.6.2011
RADA OBCE SVIADNOV Ze 16. schůze Rady obce Sviadnov konané dne

4 Program schůze a kontrola úkolů
Různé Kontrola úkolů: Kontrolu úkolů provedli starosta a místostarosta obce. Přítomni členové RO byli seznámeni se současným stavem řešení úkolů sledovaných RO. Ve sledování zůstávají čtyři úkoly.

5 Různé V bodě různé byly projednány a řešeny informace a podněty přítomných členů RO včetně korespondence doručené OÚ. Další schůze Rady obce Sviadnov se bude konat v pondělí v 16:00 hodin.

6 AKTUALITY A SDĚLENÍ OBČANŮM

7 Aktuality a sdělení občanům :
Provozní doba knihovny Dovolená v knihovně Ceny vodného a stočného v roce 2011 Informace k odvozu odpadů Hlášení poruch veřejného osvětlení Prodej triček se znakem obce Sviadnov Internet v obci SMS zprávy pro občany

8 SOCIÁLNÍ SLUŽBY Hospicovou paliativní péči Pobytové odlehčovací služby
Centrum zdravotních a sociálních služeb F-M, p.o., I.J.Pešiny 3640, Frýdek-Místek nabízí odlehčovací služby: Hospicovou paliativní péči Pobytové odlehčovací služby Sociální lůžka – sociálně zdravotní služby Tyto služby jsou určeny na přechodnou dobu dospělým lidem, kteří jsou z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení závislí na péči osoby blízké a jejich rodinách, které dlouhodobě o svého blízkého pečují v domácím prostředí. Dočasným převzetím péče o tyto lidi chceme pečujícím osobám umožnit nezbytný odpočinek, případně umožnit pečující osobě čas nezbytný pro řešení osobních záležitostí. Více informací naleznete na nebo u sociální pracovnice tel

9 PROVOZNÍ DOBA KNIHOVNY
Pondělí :00 – 18:00 hodin Úterý zavřeno Středa :00 – 17:00 hodin Čtvrtek :00 – 16:00 hodin Pátek :00 – 12:00 hodin V současné době probíhá v obecní knihovně výstava fotografií Ing. Věry Řehové s názvem „Makropohledy“.

10 DOVOLENÁ V KNIHOVNĚ Oznamujeme všem čtenářům, že v době od do bude místní knihovna uzavřena z důvodu čerpání dovolené.

11 Nové knihy – červenec 2011 Vaňková L. – Dítě z Apulie - beletrie
Rose K. – Viděl jsi ji? - beletrie Uher F. – Mrtvá jako Pompeje - beletrie Jazairiová P. – Podél cest - beletrie Preuss G. – Nebojme se strašidel - beletrie Steinwart A. – Čarodějnické příběhy Neubauer A. – Případ pro mistrova žáka Nahrgang F. – Modrožlutí ďáblové

12 STERILIZOVANÁ JÍDLA PRO SENIORY
Vážení senioři, oznamujeme Vám, že cena za jednu sklenici je 36,- Kč. Nabídkový kupón je k dispozici na obecním úřadě (kancelář č.2). Vyplněný a podepsaný jej vhazujte do schránky u obecního úřadu (schránka je umístěna ve vstupních dveřích OÚ) vždy do pondělka do 7:00 hodin v týdnu, kdy se budou vydávat jídla (sudý týden). Jídla budou vydávána na OÚ každý sudý týden ve středu vždy od 10:00-11:00 hodin. Vámi objednaná jídla budete mít připravena a zaplatíte je na místě. Výdej objednávek: ,

13 VODNÉ A STOČNÉ V ROCE 2011 Severomoravské vodovody a kanalizace Ostrava a.s. oznamují, že na základě usnesení představenstva akciové společnosti byly v souladu s platnou legislativou schváleny nové ceny vodného a stočného s účinností od takto : Voda pitná (vodné) ,08 Kč vč. DPH Voda odvedená (stočné) 28,97 Kč vč. DPH

14 Hlášení poruch veřejného osvětlení
Poruchy na veřejném osvětlení hlaste na telefonním čísle – Technické služby Frýdek-Místek. Oprava bude provedena do dvou hodin po nahlášení.

15 Informace k odvozu odpadů
Nádoby na odpad si vytáhněte v den odvozu - t.j. každé sudé úterý již v 6:00 hodin ráno !!! Svoz probíhá v době od 6:00 – 22:00 hodin. Pokud nejsou v uvedený den popelnice vyvezeny, ponechte je připravené k odvozu i následující den. Případné nedostatky v odvozu komunálního odpadu hlaste na Frýdecké skládce a.s., dispečink p. Křivoňová, č.tel.:

16 Skládka organického odpadu
Každé pondělí (mimo státních svátků) je pro občany obce Sviadnov otevřena skládka biologického odpadu (větve, tráva, ovoce) na konci ulice Staříčská ve Sviadnově. Skládka je otevřena v době od 13:00 – 17:00 hodin.

17 Mgr.Bc.David Novák, starosta
TŘÍDĚNÝ ODPAD V rámci zkvalitnění služeb v oblasti třídění odpadů lze na Obecním úřadě ve Sviadnově odkládat do speciálního boxu použité tonery z tiskáren a kopírek. Box je umístěn vedle boxu na drobný elektroodpad u vstupu do budovy. Mgr.Bc.David Novák, starosta

18 Vážení občané, obecní úřad má zavedenou službu pro občany obce, týkající se aktuální informovanosti. Občané, kteří projeví o tuto bezplatnou službu zájem, budou informováni formou SMS zpráv o aktuálních událostech, poplatcích, termínem konaní akcí, odstávek vody, energie atd. V případě Vašeho zájmu nahlaste osobně nebo telefonicky číslo Vašeho mobilního telefonu, na který budou SMS zasílány. Věříme, že tato služba bude pro Vás přínosem a zkvalitní informovanost občanů.

19 Internet v obci připojení 24 hodin přípojka v pásmu 2.4 GHz
V souvislosti s možností připojení jednotlivých domácností k internetové síti Vám sdělujeme následující informace : připojení 24 hodin přípojka v pásmu 2.4 GHz měsíční paušál 190 Kč, rychlost 640 kb měsíční paušál 238 Kč, rychlost 1.3 Mb přípojka v pásmu 5 GHz měsíční paušál 190 Kč, rychlost 1 Mb měsíční paušál 238 Kč, rychlost 2 Mb s každým uživatelem firma C2NET, s.r.o. uzavře smlouvu o správě přípojného místa do obecní internetové sítě zájemci o bezdrátové připojení bude evidovat firma C2NET, s.r.o., Ing. Roman Cviček, J.V.Sládka 84, Frýdek-Místek, tel.č nebo mobil , popř. , která Vám rovněž poskytne bližší informace.

20 TELEVIZNÍ VYSÍLÁNÍ V OBCI
Po dohodě s BTV je opětovně šířen TV signál z našeho vysílače. TV PLUS je vysíláno 24 hodin a můžete se zde podívat na společně vyráběné programy obcí Klimkovice, Bílovec, Brušperk, Nová Bělá , Příbor a Kopřivnice. O dalších možnostech, licenci a přechodu na digitální vysílání včetně obnovy sviadnovského vysílání dále jednáme. Mgr.Bc.David Novák, starosta obce

21 REKLAMA

22 Na obecním úřadě ve Sviadnově jsou k prodeji odznaky, pohlednice a mapy obce Sviadnov (odznak 18,- Kč, mapa 30,- Kč, pohlednice staré 1,- Kč, pohlednice nové 5,- Kč). Pohlednice jsou v prodeji rovněž v prodejně potravin a cukrárně Beruška.

23 Prodej triček obce Sviadnov Dámská a pánská trička ve třech barvách á 70,- Kč/ks k prodeji na OÚ Sviadnov. Trička jsou na přední straně opatřena znakem obce a nápisem „OBEC SVIADNOV“ a na zadní straně je nápis „SVIADNOV“.

24 REKLAMA

25 KULTURA

26 ANEB JEDEME NA VÝLET VETERÁNEM
MUZEUM BESDYD PROVĚŘTE GARÁŽ ANEB JEDEME NA VÝLET VETERÁNEM Srdečně zveme majitele zajímavých historických automobilů a motocyklů na celodenní výlet s odpoledním dojezdem na frýdecký zámek, kde budou probíhat motoristické soutěže. Neděle v 9:00 hodin, sraz na Zámeckém náměstí ve Frýdku.

27 PAVEL DOBEŠ A TOMÁŠ KOTRBA
ZPÍVÁNÍ POD LÍPOU PAVEL DOBEŠ A TOMÁŠ KOTRBA Koncertní vystoupení folkového písničkáře, ve kterém uslyšíte téměř všechny známé hity. Čtvrtek v 19:00 hodin, frýdecký zámek.

28 HRAD HUKVALDY 30.7.2011: ZA PRAVDU A KALICH HUSITSKÉ VÁLKY
: HRADNÍ POVĚSTI : VEČERNÍ SJEZD STRAŠIDEL - BOJÍM SE JEŠTĚ JEDNOU : ZVĚŘINOVÉ HODY : BYLO – NEBYLO (prohlídky)

29 JUBILANTI Všem jubilantům, kteří v těchto dnech oslaví své výročí narození, přejeme hodně zdraví a úspěchů v osobním životě.

30 TÝDENÍK SVIADNOV

31 KONTAKT adresa : OBECNÍ ÚŘAD Na Drahách Sviadnov telefon a fax: web: úřední dny: - pondělí od 7:00 do 17:00 hodin - středa od 7:00 do 17:00 hodin

32 ZÁVĚR Změna informací bude prováděna vždy ve čtvrtek a v případě naléhavých sdělení dle potřeby.


Stáhnout ppt "OBECNÍHO ÚŘADU SVIADNOV PRO 30. a 31. TÝDEN 2011"

Podobné prezentace


Reklamy Google