Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Maturitní ples PŘÍPRAVY.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Maturitní ples PŘÍPRAVY."— Transkript prezentace:

1 Maturitní ples PŘÍPRAVY

2 Na přípravě maturitního plesu se podílela celá naše třída, která pracovala pilně, jako jeden veliký celek. Všichni přispěli svou činností k tomu, aby mohla proběhnout tato významná akce na co nejvyšší úrovni.

3 Byli jsme zapsáni do několika skupin, přičemž každá skupina měla splnit úkoly, které jim byly zadány. Každý se mohl zapsat do skupiny, která mu nejlépe vyhovovala. Jednalo se tak o dobrovolný výběr aktivit.

4 Prodej vstupenek Ivana Mašková a Denisa Štuláková se rozhodly, že pomůžou v přípravě na ples tím, že budou prodávat vstupenky. Nejdříve od paní učitelky Prokopové dostaly plán s rozmístěním stolů v Národním domě, kde se ples měl realizovat. Jejich úkolem bylo spočítat místa k sezení a podle nich vyplnit stejný počet vstupenek. Vstupenky zakoupené ve zdejším papírnictví označily čísly stolů, datem, hodinou a cenou. Takto připravené vstupenky nechaly perforovat na Městském úřadě. A nyní již mohly zahájit prodej vstupenek. Nejdříve nabídly vstupenky maturantům a učitelům. Zbylé vstupenky doprodávaly přímo na plese.

5

6 Tombola Tým na přípravu tomboly tvořily: Tereza Zeunerová, Lucie Matulíková, Lenka Mikešová a Šárka Davidíková. Sběru se měla samozřejmě zúčastnit celá třída. Se sháněním darů se začalo již v říjnu. Nejvíce ples podpořili sponzoři z Hostinného, Trutnova a Vrchlabí. Mezi nejlepší ceny patřily slevy na autoškolu ( také autoškola zdarma ), poukazy do aquaparku a na výběr vín, dorty nebo nějaký alkohol. Dostali jsme i menší finanční dary, pan Huspek zdarma připravil a vytiskl pozvánky a plakáty. Po vánočních prázdninách jsme se všichni pustili do značení tomboly. Sehnalo se přes 300 cen. Bylo na čase začít vyrábět výherní a nevýherní lístky. Musela se zapojit celá třída, protože to dalo poměrně dost práce.

7

8

9 Dekorace a výzdoba sálu
Tuto činnost si vybrali především ti, co jsou výtvarně nadaní. Výzdoba sálu pro letošní maturitní ples se nesla ve stylu hudebního seskupení studentů s nástroji, jejichž podobiznám byl dokreslen zbytek těla a příslušný hudební nástroj. Byl to opravdu originální nápad chlapců, kteří se na tomto úkolu podíleli. Mezi hlavní aktéry patřili: Jakub Doubrava, Miroslav Gažik, Marek Levínský, Michal Krempaský, Tomáš Roštejnský, Michal Dufek, Vojtěch Šifta, Vojtěch Davidík… S výzdobou sálu nám pomohl pan učitel Marián Páchnik. Zvolila se barva a umístění nafukovacích balónků, krepového papíru a mnoho dalších dekoračních prostředků.

10

11

12

13 Nápojový lístek a pozvánky
Vyhotovení nápojového lístku a pozvánek měli na starost: Lukáš Bakeš, Tomáš Roštejnský a Nikola Ivanová. S návrhem a realizací pozvánek nám velmi pomohl pan Huspek, který je vytiskl zadarmo. Zbývalo nám tedy poradit si s nápojovým lístkem. Dle předlohy, kterou nám poskytla kuchyň, byly přepsány údaje do virtuální podoby a dále zakomponovány do vytvořeného grafického designu, s kterým si vyhrál Tomáš. Každý nápojový lístek byl ozdoben podobiznou vždy jednoho z maturantů.

14

15

16 Seznam sponzorů Do tohoto úkolu se pustil s bravurou jemu vlastní Vojtěch Šifta. Sepsal kompletní seznam, na kterém se nacházeli všichni sponzoři, kteří nám přispěli dary do tomboly. Stylistické provedení seznamu bylo velmi kvalitně zvládnuto a přehledně upraveno pro lepší orientaci čtenářů.

17

18 Čísla stolů S touto činností si poradila hravě studentka Nikola Ivanová. Na předem nastříhané čtvrtky pečlivě vylepovala papíry, na kterých byla vytištěna čísla s pořadím stolů. Díky pevnějšímu podkladu nedocházelo k nechtěnému odlétávání papírů ze stolu, což se později projevilo jako správné a chytré řešení. Vyhotovená označení stolů byla následně rozmístěna po stolech v celém sále.

19

20 Poznámka Žáci, jejichž jména zde nebyla zveřejněna, se podíleli především na výpomoci při tvoření tomboly a v dalších úkolech. Tímto se jim omlouvám, že nebyla zařazena jejich jména ke konkrétním činnostem.

21 Poděkování Celé třída děkuje naší paní učitelce Evě Prokopové za její pomoc při vytváření tohoto plesu. Bez její pomoci bychom byli nejspíše ztraceni, pomohla nám vyřešit mnohé záležitosti a plno věcí zorganizovat. Poděkování také patří panu učiteli Mariánu Páchníkovi, který pomohl klukům s vytvořením výzdoby v sále a rozmístěním rekvizit.


Stáhnout ppt "Maturitní ples PŘÍPRAVY."

Podobné prezentace


Reklamy Google