Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

…aneb malé poděkování sponzorům, přátelům a jezdcům týmu

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "…aneb malé poděkování sponzorům, přátelům a jezdcům týmu"— Transkript prezentace:

1 …aneb malé poděkování sponzorům, přátelům a jezdcům týmu
Horažďovice, Enduro team Horažďovice slaví 5 let …aneb malé poděkování sponzorům, přátelům a jezdcům týmu

2 Vítejte…. Dobrý večer Vám všem, jsem rád, že Vás mohu přivítat na dnešní párty. Protože nejsem profesionální moderátor, ale jsem profesionální jezdec, tak mně doufám odpustíte nějaký ten přebrept. Nebudu Vás dlouho zdržovat koktáním, protože se určitě všichni těšíte na večeři, kterou jste si vybrali v anketě na našich stránkách. Tímto setkáním bychom rádi poděkovali všem lidem, kteří nás jakýmkoliv způsobem podporovali a podporují v naší činnosti. Nejprve něco málo k organizaci. Nealko pití, pivo, víno a jídlo – je pro Vás všechny zdarma, berte to jako malý úplatek na příští rok a zároveň poděkování za vzájemnou spolupráci v roce letošním. Protože jsme všichni sportovci tělem i duší, tak jsme se rozhodli, že tvrdý alkohol platit nebudeme. Jak tvrdý alkohol škodí našemu organismu zde rozebírat nebudu, protože bychom tu byli až do Vánoc. Apeluju především na naše mladé nadějné jezdce!!...pokud Vás bude některý starší kolega nebo kolegyně lákat k baru na zelenou (nejhorší je Žíťa a Libča), tak si raději udělejte 5 kliků nebo 20 dřepů. Takže to shrnu…..až se ráno budete potácet k domovu nebo někam do nonstopu a pokud ještě budete při smyslech, plaťte pouze tvrdý alkohol a to co jste tady poničili paní Silovské. Co nás čeká v následujících chvílích : Prezentace naší činnosti v roce 2011 Předání odměn pro všechny jezdce týmu Vyhlášení nejúspěšnějších jezdců Společné foto Věčeře Během večera pro nás připravily holky nějakou tu soutěž, tak si zasoutěžíme o hodnotné ceny

3 Slovo úvodem…. Ve zkratce k historii…..
Slovo úvodem…. Ve zkratce k historii….. Bambejs, Žíťa a admin…tihle tři jezdci ze stávajícího jezdeckého složení Enduro teamu byli u jeho vzniku v prosinci léta páně Generálním ředitelem týmu se zvolil Jarda Staněk a nesmím zapomenout na naší finanční ředitelku Mili, která dohlíží na naši týmovou kasu také od počátku. V posledním roce ale více dohlíží na své malé dcerky a my tak máme volnější ruku v utrácení týmových financí. Žíťa je ředitel přes techniku jízdy a techniku všeobecně. Bambejs je pracovitý dělník a já zde připomenu jeho loňskou sezónu, kdy odjel 17 závodů a jsem zvědav, kdo tento počet překoná! Během 4 let se v našem týmu vystřídalo již mnoho jezdců, zmiňovat všechny nemůžeme, ale rok letošní je z tohoto pohledu zlomový. V roce 2010 jezdilo za náš tým těchto 9 jezdců: Bambejs (L.Želiska), admin (J.Staněk), Žíťa (R.Žitník), Luky (L.Pavelec), Vráťa (V.Míšek), Emča (E.Míšková), Patrik (P.Holub), Venca (V.Brůha) a Lacík (L.Stulík). Všichni tihle jezdci jezdili také v roce letošním a protože se od loňska nezměnili, tak je představovat nemusíme. K nim se pro letošní rok přidalo dalších 12 jezdců: Petr Bednarik – Petr kromě ježdění střídá na pozici generálního ředitele Jardu Staňka, který se z pozice generálního ředitele přesouvá na pozici personálního ředitele, ale plat a všechny ostatní výhody a požitky z funkce plynoucí se mu nemění. Od letošního roku tedy máme 3 ředitele, abychom šli z dobou. Vít Henžel a Vašek Král – správní a velmi pracovití kluci ze Svatého Pole. Osobně si bez těhle kluků neumím představit žádnou brigádu. Míra Brůžek – jezdec kategorie veterán, který již jezdí pěknou řádku let, maséra mu dělá Cáňa Tomáš Jílek – ten se nám vrátil z hostování z Birelli týmu Horažďovice a jsme moc rádi Jirka Kroupa – velmi dobrý jezdec z nedalekých Soběšic, který už konečně našel masérku a tímto ji vítám v našem týmu. Martin a Pepa Ludvíkové – oba patří k nejlepším jezdcům v týmu, se skvělou podporou v depu od rodičů a masérek Verči a Evi Milan Vaníček – zkušený matador krosových tratí, také skvěle opečovávaný svojí fanynkou a masérkou Zdenčou. Pavel Švec – nesmělý jezdec, o kterém občas ani nevíme, že je v depu.

4 1.trénink…. Pavel Brejcha – sem tam se letos svezl, ale veškerý svůj čas věnuje svým dětem a manželce Pavle. Pája Brejcha – náš benjamínek, se skvělou rodinnou podporou v depu. Často mu závidím napečené řizečky a buchty v depu. Ještě registrujeme 2 jezdce, Jirku Janouškovce, který momentálně nemá na čem jezdit a Honzu Kůrku, který zase nemá na ježdění čas. Takže letos nás bylo 24 jezdců a to je pořádný tým. V lednu jsme zakoupili kvalitní fotoaparát, abychom mohli naši činnost dokumentovat a potom se Vám tady tím chlubit. Hlavní fotografkou se stala Sísa. Je to dobrý, ale občas místo jezdců na trati fotí pohledné hasiče, záchranáře nebo fotografy. Takže zatímco ostatní mají na stránkách pěkný holky v minisukýnkách a výstřihama až k pupíku, tak my tam máme hezký kluky. V únoru jsme vybudovali týmovou posilovnu a proběhla kolaudace členy našeho týmu. Jak to všechno zhruba probíhalo Vám ukážu v následující obrázkové prezentaci

5 Posilovna…. …pohled od jihu …pohled od severu
Posilovna…. …pohled od jihu …pohled od severu

6 Kolaudace…. …převrácená motorka a pod ní Žíťa s Lukášem
Kolaudace…. …převrácená motorka a pod ní Žíťa s Lukášem …pojedeme na výlet

7 Kolaudace…. …bubák …i rvačka byla

8 Brigáda…. Být členem týmu není jen zábava,
Brigáda…. Být členem týmu není jen zábava, ale je to těžká dřina občas. Svý o tom ví určitě i pan Ludvík, který se stará o trať v Hrádku.

9 Dresy pro rok 2011…. Někteří manekýni si přáli dres
Dresy pro rok 2011…. Někteří manekýni si přáli dres v černém provedení : Bambejs Martin Pepa Pavel Lukáš Jirka Petr Vítek Vašek Žíťa ne Byl jsem za to kritizován technickým ředitelem, ale už si zvyknul a příští rok chce pro sebe provedení červené. Já uvažuji o zeleném.

10 2.4.SMS Kaplice 1. závod motokrosové sezóny se jel v Kaplici a od nás tam vyrazili : Pája Brejcha – porucha motocyklu (zadřel) – nebyl klasifikován Milan Vaníček – 18.místo z 39 (kategorie Amatér OPEN) Jirka Kroupa – 16.místo z 39 (kategorie Amatér OPEN) Pepa Ludvík – 21.místo z 29 (MX2) Martin Ludvík – 12.místo z 39 (nejrychlejší třída OPEN)

11 2.4.SMS Kaplice

12 16.4. Cross Country Libětice
16.4. Cross Country Libětice Bambejs – uvařil motorku v prvním výjezdu – byl klasifikován 1.od konce Jarda Staněk – uvařil motorku ve druhém výjezdu – byl klasifikován 3.od konce Martin Ludvík – uvařil motorku po hodině jízdy – byl klasifikován na 15.místě Radek Žitník – neuvařil motorku, ale admin mu nalil málo benzínu, tak poslední kolo musel tlačit - byl klasifikován jako nejlepší tlačil Jirka Kroupa – 10.místo z 39 (všichni kategorie A) Pavel Švec – 15.místo z 29 (kategorie B) Lukáš Pavelec – 1.místo od konce – prorazil plášť hned v první zatáčce (kat. pitbike) Patrik Holub – 2.místo od konce – odpadnul z 1.místo, když projel louži hlubokou jako řeku a pit to samozřejmě rád nemá Hodnocení : Kdyby to bylo počítaný od zadu, tak jsme suveréně nejúspěšnější tým závodu!

13 16.4. Cross Country Libětice
16.4. Cross Country Libětice

14 16.4. Cross Country Libětice
16.4. Cross Country Libětice

15 16.4. Amatér CUP Svaté Pole Pája Brejcha – 9. místo z 27 jezdců
16.4. Amatér CUP Svaté Pole Pája Brejcha – 9. místo z 27 jezdců Míra Brůžek – 27.místo z 38 jezdců Fotky bohužel nemáme, ale vypadalo to tam nějak takhle :

16 23.4. SMS Kaplice - Kramolín Pája Brejcha – nedojel (zadřeno)
23.4. SMS Kaplice - Kramolín Pája Brejcha – nedojel (zadřeno) Pepa Ludvík – 21.místo z 38 jezdců (MX2) Martin Ludvík – nedojel (proražená přední v 1.rozjížďce, proražená zadní v 2.rozj.)

17 23.4. SMS Kaplice - Kramolín To nejsou slavné postavy Pat a Mat,
23.4. SMS Kaplice - Kramolín To nejsou slavné postavy Pat a Mat, To je nespokojený týmový managment u Páji, který zase zadřel. Petr už má zdá se napřaženo.

18 23.4. SMS Kaplice - Kramolín

19 23.4. SMS Kaplice - Kramolín

20 24.4. Šumavský pohár - Žár Míra Brůžek – 16.místo z 25 (Veterán)
24.4. Šumavský pohár - Žár Míra Brůžek – 16.místo z 25 (Veterán) Pepa Ludvík – 14.místo ze 42 jezdců (MX2) Tomáš Jílek – 22.místo z 35 jezdců (OPEN) Jirka Kroupa – 16.místo z 35 jezdců (OPEN) Martin Ludvík – 4.místo z 35 jezdců (OPEN)

21 24.4. Šumavský pohár - Žár

22 30.4. Traktoriáda Kolinec Patrik Holub – 2.místo z 20ti jezdců
30.4. Traktoriáda Kolinec Patrik Holub – 2.místo z 20ti jezdců

23 1.5. MČR Supermoto Písek Bambejs – 5.místo z 26 (MX Cup)
1.5. MČR Supermoto Písek Bambejs – 5.místo z 26 (MX Cup) Radek Žitník – 13.místo z 36 jezdců (OPEN)

24 1.5. MČR Supermoto Písek

25 1.5. Šumavský pohár – Svaté Pole
1.5. Šumavský pohár – Svaté Pole Míra Brůžek – 11. místo z 24 jezdců (Veterán) Pepa Ludvík – 8.místo z 32 jezdců (MX2) Jirka Kroupa – 20.místo ze 40 jezdců (OPEN) Martin Ludvík – 11.místo ze 40 jezdců (OPEN) Pája Brejcha – 1.místo z 15 jezdců (80) – první vracení startovného

26 7.5. Steel Pro CUP – Hradiště
7.5. Steel Pro CUP – Hradiště Patrik Holub – 2.místo (32 jezdců)

27 14.5. Offroad Maraton Dobřany
14.5. Offroad Maraton Dobřany Radek Žitník – 9.místo z 10ti jezdců (mistr E2) Milan Vaníček – 2.místo z 32 jezdců (pohár E2) Pavel Švec – nedojel – problém se spojkou (pohár E1) Lukáš Želiska – 5.místo z 19ti (pohár E1) Vít Henžel – 11.místo z 19ti (pohár E1) Jarda Staněk – 6.místo z 19ti (pohár E1) Pepa Ludvík - 1.místo z 19ti (pohár E1)

28 14.5. Offroad Maraton Dobřany
14.5. Offroad Maraton Dobřany

29 15.5. SMS Kaplice - Žár Pája Brejcha – 6.místo z 16ti jezdců (80)
15.5. SMS Kaplice - Žár Pája Brejcha – 6.místo z 16ti jezdců (80)

30 21.-22.5. MČR Cross Country - Žár
MČR Cross Country - Žár Jarda Staněk – 9.místo z 10ti jezdců (přebor C) Jiří Kroupa – 1.místo z 10ti jezdců (přebor C)

31 21.-22.5. MČR Cross Country - Žár
MČR Cross Country - Žár

32 21.-22.5. MČR Cross Country - Žár
MČR Cross Country - Žár

33 21.5. SMS Kaplice - Božetice Pája Brejcha – 8.místo z 25ti jezdců (80)
21.5. SMS Kaplice - Božetice Pája Brejcha – 8.místo z 25ti jezdců (80) V 1.rozjíďce upadlý výfuk, ve druhý zase upadlá matka zadní brzdy.

34 4.6. Steel Pro CUP - Domažlice
4.6. Steel Pro CUP - Domažlice Patrik Holub – nedojel – pitbike KO (pitbike) Emča Míšková – nedojela – motorka KO (Hobby) Pavel Švec – dojel – Pavel KO (Hobby)

35 4.6. Amatér CUP - Jinín Martin Ludvík – 8.místo z 62 jezdců (Licence)
4.6. Amatér CUP - Jinín Martin Ludvík – 8.místo z 62 jezdců (Licence) Pepa Ludvík – 6.místo ze 47 jezdců (MX2) Milan Vaníček – 11.místo z 52 jezdců (MX1)

36 11.6. SMS Kaplice - Jinín Pája Brejcha – 5.místo z 12ti jezdců (80)
11.6. SMS Kaplice - Jinín Pája Brejcha – 5.místo z 12ti jezdců (80) Martin Ludvík – 10.místo v 1.rozjížďce z 32 jezdců, ve druhé pád - nedojel (OPEN) Pepa Ludvík – 22.místo ze 27 jezdců (MX2) Milan Vaníček – 15.místo z 34 jezdců (Amatér - OPEN)

37 2.7. Šumavský pohár - Zalány
18.6. SMS Kaplice - Netolice Pája Brejcha – 14.místo z 23 jezdců – odstoupil ve 2. rozjížďce pro poruchu (80) Martin Ludvík – 13.místo z 32 jezdců (OPEN) Pepa Ludvík – 21.místo z 31 jezdců (MX2) Milan Vaníček – 24.místo ze 40 jezdců – jel pouze 1.rozjíďku (Amatér - OPEN) Jirka Kroupa – v 1.rozjížďce místo aby předjel prvního tak ho přejel a zranil si rameno 2.7. Šumavský pohár - Zalány Pája Brejcha – 1.místo ze 13 jezdců Míra Brůžek – 12.místo z 21 jezdců Závody bez fotodokumentace, protože fotografka Sísa místo focení, jezdila na kole.

38 16.7. Steel Pro CUP - Číhaň Patrik Holub – problém s vodou v pitbiku – neklasifikován (pitbike) Ladislav Stulík – utopil motorku v bahně (Hobby) Radek Žitník – nedojel – rozbil si koleno (A) Vašek Brůha – 1.místo (bezlicenční)

39 16.7. Steel Pro CUP - Číhaň

40 30.7. SMS Kaplice - Nihošovice
30.7. SMS Kaplice - Nihošovice Pája Brejcha – 7.místo z 15ti jezdců (80) Martin Ludvík –v 1.rozjížďce proraženej předek, ve druhé kámen do oka (OPEN) Pepa Ludvík – 9.místo ze 27 jezdců (MX2)

41 20.8. MX SHOW - Sušice O sušickou motokrosovou trať „na Jánu“ se velmi dobře stará pan Ludvík. A protože trať dokonale upravil, byla by velká škoda neuspořádat závody. Dohodli jsme termín a 20.srpna 2011 uspořádali motokrosové závody. Nebudu zde nikoho jmenovat, ale všichni udělali maximum práce a na závodech to bylo znát, všichni odjížděli spokojení a to byl náš cíl. Zúčastnilo se 88 jezdců v 5ti kategoriích. Z našich jezdců se nejlépe prosadil Martin Ludvík, který ve třídě OPEN kraloval. Za ním skončil Milan Vaníček. Ve třídě MX2 dojel na pěkném druhém místě Pepa Ludvík. Za zmínku stojí třetí místo Patrika Holuba v kategorii pitbike. Ostatní naši jezdci ostudu neudělali, ale výsledky tentokrát vynecháme, protože z našeho týmu jelo 16 jezdců a to bychom se toho chleba s paštikou nedočkali, kdybych to tu řešili.

42 20.8. MX SHOW - Sušice

43 20.8. MX SHOW - Sušice

44 20.8. MX SHOW - Sušice

45 20.8. MX SHOW - Sušice

46 28.8. MČR - Kramolín Na mistrovství republiky v motokrosu nás zatím reprezentuje pouze Martin Ludvík. V Kramolíně si nevedl vůbec špatně a dojel celkově 29. z 38 jezdců.

47 10.9. SMS Kaplice – Svaté Pole
10.9. SMS Kaplice – Svaté Pole Pája Brejcha – 7.místo z 19ti jezdců (80) Pepa Ludvík – 12.místo z 19ti jezdců (MX2) 10.9. Mahera CUP – Žár Jirka Kroupa – 1.místo z 19ti jezdců (Hobby) 17.9. Pitbike Švihov Emča Míšková – 2.místo 17.9. Šumavský pohár – Bělčice Pája Brejcha – 2.místo z 12ti jezdců (80) Míra Brůžek – 13.místo z 15ti jezdců (Veterán) Vašek Brůha – 11.místo z 22 jezdců (OPEN) 18.9. Amatér CUP – Žár Pája Brejcha – nedojel - karambol (80) 24.9. Steel Pro CUP – Přeštice Emča Míšková – 3.místo

48 28.8. MČR - Jinín Martin Ludvík se opět představil na mistrovství republiky v motokrosu. Tentokráte skončil v první rozjížďce na 24.místě a ve druhé dokonce na 22.místě z 35jezdců

49 2.10. Amatér CUP - Netolice Pája Brejcha – 8.místo z 27 jezdců (80)
2.10. Amatér CUP - Netolice Pája Brejcha – 8.místo z 27 jezdců (80)

50 15.10. Motokros Čestice Jirka Kroupa – 4.místo z 22 jezdců (80)
Motokros Čestice Jirka Kroupa – 4.místo z 22 jezdců (80)

51 Steel Pro CUP - Číhaň Patrik Holub – 4.místo ze 41 jezdců (pitbike) Emča Míšková – 2.místo (lady pitbike) Vráťa Míšek – 39.místo ze 44 jezdců (hobby) Láďa Stulík – 31.místo ze 44 jezdců (hobby)

52 29.10. Šumavský pohár - Habeš Pája Brejcha – 5.místo z 11 jezdců (80)
Šumavský pohár - Habeš Pája Brejcha – 5.místo z 11 jezdců (80) Pepa Ludvík – 8.místo z 37 jezdců (MX2), 14.místo ze 63 jezdců (OPEN) Martin Ludvík – 5.místo ze 63 jezdců (OPEN) Jirka Kroupa – 19.místo ze 63 jezdců (OPEN) Radek Žitník – 25.místo ze 63 jezdců (OPEN) Jarda Staněk – 36.místo ze 63 jezdců (OPEN) Míra Brůžek – krásné 4.místo v celkovém hodnocení seriálu Veterán!A bez tréninku.

53 Šumavský pohár - Habeš

54 Šumavský pohár - Habeš

55 Šumavský pohár - Habeš

56 Šumavský pohár - Habeš Někteří jezdci nám na trati docela překáželi :

57 Pitbike - Křimice Emilka Míšková – nedojela pro technickou závadu stroje Patrik Holub – 2.místo z hodně jezdců – přesný počet nevím

58 V roce 2011 jsme se zúčastnili 38 závodů – 117 startů.
Statistika nuda je …. V roce 2011 jsme se zúčastnili 38 závodů – 117 startů. Nejvíce se nás sešlo pohromadě v Sušici – 16 jezdců. 8 jezdců jelo pohromadě v Liběticích a na Habeši. Zaplatili jsme cca Kč za startovné, při průměrném startovné 450Kč. Nacestovali jsme na závody cca 9890km. 27x jsme byli na motokrosu 10x jsme byli na cross country 1x jsme závodili na supermotu

59 18x stál letos jezdec našeho týmu na stupních vítězů : 7x 1.místo
Úspěchy …. 18x stál letos jezdec našeho týmu na stupních vítězů : 7x 1.místo 9x 2.místo 2x 3.místo Patrik Holub 4x Pája Brejcha 3x Emča Míšková 3x Pepa Ludvík 2x Milan Vaníček 2x Jirka Kroupa 2x Martin Ludvík 1x Venca Brůha 1x

60

61 Finance …. Nahlédnutí do peněžního denníku (pro webovou prezentaci jsem denník a finanční částky vymazal)….. Motivace našich jezdců aneb za co jsme utráceli : každý jsme dostali moderní triko (?Kč) všem kdo si zažádal, byla proplacena licence (?Kč) každý dostal dres (?Kč) všem vítězům závodů bylo vráceno startovné (?Kč) ty nejhodnější dostali i cyklodres (?Kč) když jsme cítili, že si někdo zaslouží extra odměnu, tak ji dostal (?Kč) máme možnost výhodných nákupů u vybraných prodejců při vyrovnaném rozpočtu odměníme všechny závodící jezdce na konci sezony (?Kč) kalendář a nezapomenutelné zážitky z dokrosné fotografie ze závodů a tréninků Co uděláme s plusovýma ?Kč Za ?Kč pořídíme 2ks nůžkových stanů (1 bude v Hrádku, 1 bude v HD a bude si jej moci půjčit každý jezdec týmu)

62 odměňování Připravili jsme malou odměnu pro jezdce týmu Vašek Král
odměňování Připravili jsme malou odměnu pro jezdce týmu Vašek Král Honza Kůrka Jany Pavel Brejcha Petr Bednarik Tomáš Jílek Vít Henžel Láďa Stulík Vráťa Míšek Lukáš Pavelec Venca Brůha Pavel Švec Milan Vaníček Bambejs Jarda Staněk Emča Míšková Radek Žitník Míra Brůžek Patrik Holub Jirka Kroupa Pepa Ludvík Martin Ludvík Pája Brejcha

63 odměňování Martin Ludvík!!! Pepa Ludvík!!! Pája Brejcha!!!
odměňování Připravili jsme malou odměnu pro nejúspěšnější jezdce týmu nejrychlejší jezdec : švihák týmu : nejaktivnější jezdec : jožin z bažin : bebíčko : nejhezčí : nejlepší podpora v depu : servismani : Martin Ludvík!!! Pepa Ludvík!!! Pája Brejcha!!! Patrik Holub!!! Jirka Kroupa!!! Emča Míšková!!! Zdenča, paní Ludvíková, Pavla!!! Pan Ludvík, Jarda Holub!!!

64 Shrnutí… DÍKY! Závodní rok 2011 je za námi a my můžeme bilancovat.
Pominu-li mnohočetná zranění Petra, Jirky, Martina, Žíti, Lukáše, Bambejse, Emilky, Míry, tak s odstupem času se rok 2011 našemu týmu vydařil. Zejména jeho rozšíření přispělo k motivaci do dalších akcí a získání nových skvělých přátel a kamarádů. Na www stránkách jsme během roku zveřejnili 63 aktualit týkajících se činnosti našeho týmu a tím se může pochlubit málokterý tým. Cíle na příští rok si nyní dávat nebudeme, sejdeme se opět za 3 měsíce na předsezónní párty v Hrádku a tam si řekneme plány a cíle pro rok 2012. Ještě jednu odměnu zde máme. Prosím Páju Brejchu a všechny ředitele týmu aby sem přišli. Z prezentace jste viděli, jak Pája letos bojoval nejen se soupeři, ale i s problémy s technikou. Hodněkrát jej technika zklamala v jasně vyhraném závodě. Proto se managment týmu rozhodl podpořit Páju finanční částkou, která mu částečně pomůže při pořizování první velké motorky. Zde předáváme Pájovi šek a přejeme šťastnou ruku při výběru první velké motorky a poté hodně úspěchu a hlavně co nejméně zranění! Je mou povinností Vám všem poděkovat za to, že společně tvoříme tým, který funguje a dokáže přinést užitek a radost lidem se stejným koníčkem. DÍKY!


Stáhnout ppt "…aneb malé poděkování sponzorům, přátelům a jezdcům týmu"

Podobné prezentace


Reklamy Google