Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Základní škola Katusice, okres Mladá Boleslav a Okresní myslivecký spolek Mladá Boleslav vyhlašují výsledky výtvarné soutěže pro žáky základních.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Základní škola Katusice, okres Mladá Boleslav a Okresní myslivecký spolek Mladá Boleslav vyhlašují výsledky výtvarné soutěže pro žáky základních."— Transkript prezentace:

1 Základní škola Katusice, okres Mladá Boleslav a Okresní myslivecký spolek Mladá Boleslav vyhlašují výsledky výtvarné soutěže pro žáky základních škol 1. stupeň ZVĚŘ NAŠICH LESŮ Vzhledem k tomu, že obrázky zaslané do soutěže jsou stále kvalitnější, rozhodli jsme se udělat z letošního i dalších ročníků soutěže = přehlídku obrázků. Základní kolo výběru obrázků na přehlídku bude vždy na kmenové škole. Škola zašle 5 obrázků z každé kategorie, ze kterých vybere komise myslivecké rady OMS Mladá Boleslav vždy jeden nejlepší z každé kategorie a každé školy. Každá škola a vždy jeden žák z každé kategorie každé školy obdrží drobný dar za účast v přehlídce. Kategorie I.= žáci ročník ZŠ Čistá Karolína Flusková ZŠ Katusice Barbora Světlíková ZŠ Předměřice Eliška Haspeklová ZŠ Skalsko Nela Valkounová Kategorie II.= žáci ročník ZŠ Čistá Adam Cibulka ZŠ Katusice Laura Formánková ZŠ Předměřice Veronika Pavlíková ZŠ Skalsko Vojtěch Filip 2. ZŠ MB 4. ročník Marie Kočí


Stáhnout ppt "Základní škola Katusice, okres Mladá Boleslav a Okresní myslivecký spolek Mladá Boleslav vyhlašují výsledky výtvarné soutěže pro žáky základních."

Podobné prezentace


Reklamy Google