Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu"— Transkript prezentace:

1 Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Oblast podpory: Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách Vzdělávání pro konkurenceschopnost č. výzvy 21, prior. osa Počáteční vzdělávání Výuková oblast: Člověk a příroda Číslo materiálu: VY_32 _INOVACE_418 Ročník: VI. Sada: Přírodopis Druh: Výukový materiál Autor: Mgr. Petr Suchánek Název: Anotace: Materiál slouží k seznámení s učivem. Jednotlivé části mohou být použity jako zápis do sešitu. Datum vytvoření: Datum ověření:

2 Člověk a příroda

3 Společenstvo organismů - biocenóza
rostlinná a živočišná společenstva potravní závislosti – vztahy mezi organismy přírodní přirozená umělá

4 Ekosystém živá a neživá příroda v určitém prostředí koloběh a přeměna látek přírodní ekosystémy – vznikly v závislosti na podmínkách prostředí – les, poušť, savana apod. umělé ekosystémy – vytvořené člověkem – pole, rybník, vinice apod.

5 savana tropický deštný les

6

7

8 Použité zdroje: AUTOR NEUVEDEN. http://cs. wikipedia. org/ [online]
Použité zdroje: AUTOR NEUVEDEN. [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: AUTOR NEUVEDEN. [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: AUTOR NEUVEDEN. [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: AUTOR NEUVEDEN. hope-in-darkness.blog.cz [online]. [cit ]. Dostupný na WWW:


Stáhnout ppt "Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu"

Podobné prezentace


Reklamy Google