Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace 411 15 Třebívlice Autor: Mgr.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace 411 15 Třebívlice Autor: Mgr."— Transkript prezentace:

1 Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace Třebívlice Autor: Mgr. Lenka Rasochová Název : VY_12_INOVACE_28_Z_Rasochová_plán pochodové osy Téma: Plán pochodové osy Číslo projektu:cz.1.07/1.4.00/ Datum tvorby:

2 Anotace a metodický pokyn
Materiál určen pro žáky 8. ročníku ZŠP. Využitelný pro práci s interaktivní tabulí. Práce s učebnicí zeměpisu pro ZŠ a ZŠP, práce s mapou. Společná práce – naplánování trasy pod vrch Planík s cílem upálení čarodějnice. Žáci pracují s okopírovanou částí turistické mapy svého okolí, kterou rozkliknete na 3.straně prezentace (CÍL CESTY). Samostatná práce – dle písemných pokynů žáci samostatně pracují s mapou. Důraz je kladen na čtení s porozuměním. Anotace a metodický pokyn

3 Společná práce – plán pochodové osy
CÍL CESTY (mapa ke stažení zde) 2. PROSTUDOVÁNÍ MAPY 3. VYZNAČENÍ ORIENTAČNÍCH BODŮ Společná práce – plán pochodové osy

4 Samostatná práce s mapou
1. Výchozí místo dej do zeleného kroužku. 2. Uveď vzdálenost z dlažkovic do chodovlic. 3. místa, kde půjdeme po silnici zvýrazni červeně. 4. Do modrého kroužku dej místo, kde budeme procházet pod vysokým napětím. 5.Jak se jmenuje místo, kde budeme pálit čarodějnici ? - vybarvi ho žlutě. Samostatná práce s mapou

5 Vlastní práce Použité zdroje


Stáhnout ppt "Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace 411 15 Třebívlice Autor: Mgr."

Podobné prezentace


Reklamy Google