Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Módní trendy v gastronomii

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Módní trendy v gastronomii"— Transkript prezentace:

1 Módní trendy v gastronomii
Masslová

2 Zero waste Zero waste neboli vaření beze zbytků je jeden z mých nejoblíbenějších z novodobých trendů v gastronomii, jedná se o to že například mrkev zpracujete celou i se slupkami a natí. Často můžete slyšet taky root-to-leaf (od kořínků po lístečky), nebo také nose-to-tail (od nosu po ocásek).

3 Brinner Zde se jedná o spojení dvou anglických slov breakfast a diner (snídaně a večeře), a jde o to že se snídaňové pokrmy podávají po celý den a můžete si je například vychutnat i k večeři.

4 Bio Food Využívání bio potravin a celkově slovo bio je posledním velkým trendem, jde o využívání bio potravin což znamená lokálních potravin, masa která nejsou z velkochovů a jsou živena správně

5

6


Stáhnout ppt "Módní trendy v gastronomii"

Podobné prezentace


Reklamy Google