Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

OASIS DE HUACACHINA PERU Ligue o som

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "OASIS DE HUACACHINA PERU Ligue o som"— Transkript prezentace:

1 OASIS DE HUACACHINA PERU Ligue o som
V této oáze Huacachina je zdroj vody, která vytvořila jezírko obklopené zelení a velké písečné duny řeky.Voda má smaragdovou barvu a zůstává nezměněna po celý rok.

2 Oáza Huacachica leží uprostřed pouštního písku, nedaleko od města Ica, které se nachází v úrodném údolí na jihozápadě Peru. Toto nádherné město je také známé výrobou slavné brandy "Pisco". ? Je zde také jedno z nejlepších archeologických muzeí Peru.

3 Zelená voda v oáze se zelenými listy a stromy, kontrastuje s písečnými dunami řeky, které ji obklopují ze všech stran.

4 Fascinující scény krajiny, které vidíte objevuje exotickou krásu místa, které je jednou z nejvýznamnějších turistických atrakcí v Peru.

5

6

7 Existuje legenda, že jezero v oáze ve skutečnosti pochází ze slz mladého páru zelených očí, rozlitých tragickým osudem dávných Inků.

8 Obyvatelé vás přesvědčí, že noci za úplňku můžete ještě slyšet výkřiky legendárního mladého páru.   Jméno laguny v Quechua jazyku "Huaccac Číně" má význam "žena která pláče."

9 V okolí oázy vzniklo jezero které je obklopeno budovami, hotely, ulicemi a dokonce má i příjezdovou cestu.

10 Ale nic nemůže překonat a narušovat kouzlo západu slunce ve vrcholech okolních dun.

11

12 Zvláštní atmosféra a prostředí přispívá že Huacachina je jedním z nejnavštěvovanějších míst turisty, kteří si nechtějí nechat ujít pohled na přírodu, která vypadá jako z jiné planety.

13

14 V současné době je také častým cílem milovníků extrémních sportů, jako je například Sandboarding.

15

16

17

18

19

20 K o n e c Zdroj : Google Hudba: Flute de Pan


Stáhnout ppt "OASIS DE HUACACHINA PERU Ligue o som"

Podobné prezentace


Reklamy Google