Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
1
Česká zemědělská a potravinářská inspekce
Ing. Lenka Bombera Piskačová
2
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_11_INOVACE_OBP51 Název školy SPŠ a SOŠGS Most Předmět OBP Tematický okruh Česká zemědělská a potravinářská inspekce Téma Ročník 4. Jméno autora Ing-Lenka Bombera Piskačová Datum tvorby Anotace Žáci se seznámí hlavní kontrolní činností SZPI
3
SZPI - kontroluje, v rámci stanovených kompetencí, potraviny, suroviny k jejich výrobě, zemědělské a tabákové výrobky. - kompetence se vztahují na výrobu, skladování, přepravu i prodej. - s výsledky kontroly je kontrolovaná osoba seznamována formou protokolu o kontrole.
4
Kritéria pro rozhodování o kontrole:
- poznatky z minulých kontrol - analýzy dat v informačním systému - aktuální zjištění jiných orgánů státní správy (hygienické služby, veterinární správy, policie, celní správy, živnostenského úřadu ) - podněty spotřebitelů - podněty masmedií ( tisku, rozhlasu, televize ) - zjištění partnerských organizací v zahraničí - doporučení evropské komise - informace ze systému rychlého varování RASFF atd.
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.