Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
ZveřejnilMichal Pešan
1
Pracovní činnosti VY_32_INOVACE_12_08_bezpečnost a hygiena provozu domácnosti, údržba, úklid
2
Zásady hygieny v kuchyni (výklad).
Popis prezentace Zásady hygieny v kuchyni (výklad).
3
Myjte si ruce! Nejdůležitější prevencí šíření bakterií je mytí rukou.
4
Ruce si myjte vždy před přípravou jídla mýdlem!
5
Myjte si ruce po každém použití toalety
Myjte si ruce po každém použití toalety! Jediná bakterie se může během několika hodin rozmnožit do milionu dalších.
6
Po manipulaci se syrovým masem je důležité kromě rukou, umýt i veškeré použité kuchyňské náčiní. Nebezpečné bakterie se zničí vařením, ale mohou se přenést na jiné jídlo, které není tepelně opracováno.
7
Seznam informačních zdrojů
3.snímek Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Radka Doubková.
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.