Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Život je krátký ale krásný, zasmějme se...

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Život je krátký ale krásný, zasmějme se..."— Transkript prezentace:

1 Život je krátký ale krásný, zasmějme se...
Cha-cha-cha

2 Ten pohled, jak se z ní stanou dvě, to je jednoduše něco strašného.
- Novodobé heslo v českých hospodách všechny ženy jsou krásne, jen my málo pijeme… Chlap povídá v hospodě.. Včera jsem šel domoů, koukám venku moje stará. Vykulené oči, smrdí, vříska na mňe... Kouknu se blíže a on to TRAKTOR. - Nerad piju v přítomnosti manželky. Ten pohled, jak se z ní stanou dvě, to je jednoduše něco strašného.

3 - Sousedko, říkala jste, že váš muž je na protialkoholickém léčení - a on je v base!
No a? Vy si myslíte, že mu tam dají pit?? - Proč někteří muži si musí dát po ránu panáka alkoholu? Aby měli přes den alepoň něco v hlavě.

4 Manželka :obětovala jsem ti najkrásnější roky svého života
.. Pro pána krále, snad nechceš říct, že příjdou ještě horší.... - 15. výročí svadby, preobíhá milostný akt, najednou se manžel ptá: "Drahá, co se ti stalo?" "Proč?„ "Pohla si se…"

5 - Jaký je rozdíl mezi ženou a vínem?
Žádný. Čím starší ročník, tím větší opice.

6 - Potřeboval by sem snížit svoji potenci
- Potřeboval by sem snížit svoji potenci. Sexu mám vždy plnou hlavu ale potřeboval bych to dostat trochu níže... - "Žofka, dneska tě umiluju k smrti," říkal manžel, sednul si k televizi a usnul.. ...Tak co, "budí ho žena, bude něco?" ..Víš co, daruju ti život..."

7 - Ptají se blondýnky, jaké jsou její šťastné čísla.
Všechny, které se končí orgazmem. - Blondýnka se učí plavat. Instruktor jí klasickým spůsobem přidržuje rukama zespodu A určitě by sem se utopila, kdyby jste vytáhnul ten prst? - ptá se dívka. Slečno, vy máte ale nádherné prsa. Jsou pravé? - Ne, jedno je levé.

8 - Víte, která fyzikální jednotka je chlapům nejvíc sympatická?
SeKunda. - Proč se muži chtěj oženit jen s pannou? Proto že nemaj rádi kritiku. - Pozor! Od nového roku se bude ve slově "milovať" psát velké "M" a tvrdé "y". Teda "Mylovať". Odůvodnění: S malím a měkkým se to jen velmi ťežko dá...

9 - Byla noc. Její oči zářili do tmy. Tehdy sem si povídal, že to udělám
- Byla noc. Její oči zářili do tmy. Tehdy sem si povídal, že to udělám. Roztáhnul jsem jí nohy a pevně stiskl... Bylo to poprvé co jsem podojil krávu. - Jsem odpudzující, tlustá, škaredá. Rychle potřebuji nějaký kompliment. Drahý, řekni mi něco pěkného.- Máš výborný zrak, drahá.

10 - Dva na pustém ostrově: "Chtělo by to ženskou!" "A pořádně rozpálenou." "A s pěkně chřupavou kůrčičkou." - Strašně by sem se tetˇ chtěla milovat. Muž se podívá na hodinky a povídá: - A koho ti já tetˇ ve dvě zrovna seženu? - Miluje se operní spěvačka a dirigent. Spevačka to komentuje: - Myslela jsem si, že budeš mít větší paličku. - Nevěděl jsem, že budu dirigovat v tak velkým sále. - odvětil dirigent.

11 - Pravé vejce hovoří levému: „Jde pěkná baba. " „Jak to víš
- Pravé vejce hovoří levému: „Jde pěkná baba." „Jak to víš?" "Šéf se postavil." - "Áno, áno... ješte..ještě áno, áno... Tetˇ příjde orgazmus... - křičí ona v posteli." -"Ty si ale husa! Pozveš si někoho, když jsme v tom najlepšim!" - hněvá se on. - Mařko, představ si! Postavil se mi!! - oznamuje Fero v posteli.- Ferinko, tak poď ke mně rýchle blíž. - teší se Mařka.- Pssst!! Aby tě nespoznal po hlase!! - upozorňuje Fero.

12 K O N E C


Stáhnout ppt "Život je krátký ale krásný, zasmějme se..."

Podobné prezentace


Reklamy Google