Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
1
Krajský metodický kabinet POTRAVINÁŘSTVÍ A GASTRONOMIE
Střední odborná škola, nám. Edmunda Husserla 1, Prostějov
2
LOGO KABINETU
3
O ŠKOLE SOŠ Prostějov příspěvková organizace Olomouckého kraje
ředitelka školy: Ing. Mária Zámostná webová adresa: sosprostejov.cz sídlo CKP a KMK PG 11
4
ZAMĚŘENÍ KMK Potravinářství Gastronomie Inovace odborného vzdělávání
Výměna zkušeností Metodické dny Odborné semináře a workshopy vedené certifikovanými lektory a zkušenými odborníky z praxe
5
AKTUALITY Sommeliérský kurz GASTRONOMIE A VÍNO 2018 pod vedením lektora oboru Mariana Jemelíka Baristický kurz pod vedením Michala Křiška Etiketa stolování – Petr Munster Kuliner gastronomické centrum – Jan Rimpler, odborný garant a šéfkuchař Zdravá výživa v gastronomii – Dušan Kuba Modelování, kresba na jedlý papír – Petu Cakes Restaurační moučníky – Pavlína Berzsiová, víceprezidentka AKC ČR Zmrzlina, zpracování čokolády – Jakub Derner Řemeslné zpracování čokolády – Eliška Dernerová, předsedkyně Asociace kuchařů a cukrářů ČR Slavnostní dorty a moderní cukrářské výrobky – Lucie Průšová
6
CÍLE A ÚKOLY ● Chceme dosáhnout - funkčního a smysluplně pracujícího KMK - zkvalitnění výukových metod a zvýšení odborné kvalifikace pedagogů ● Proto je nutné - připravit a realizovat plán fungování kabinetu KMK - proškolit v oborových seminářích učitele zúčastněných škol - poskytovat kvalitní metodickou pomoc - trvale prohlubovat výměnu zkušeností s odborníky z praxe
7
Krajský metodický kabinet POTRAVINÁŘSTVÍ A GASTRONOMIE
Ing. Iveta Stískalová, krajský metodik - vedoucí KMK Kontakt: mobil ,
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.