Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA… 1. Kartičky k rozstříháme, zalisujeme a rozházíme po třídě. 2. Žáky rozdělíme do čtyř skupin. Každá skupina si vylosuje jedno.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA… 1. Kartičky k rozstříháme, zalisujeme a rozházíme po třídě. 2. Žáky rozdělíme do čtyř skupin. Každá skupina si vylosuje jedno."— Transkript prezentace:

1 JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA… 1. Kartičky k rozstříháme, zalisujeme a rozházíme po třídě. 2. Žáky rozdělíme do čtyř skupin. Každá skupina si vylosuje jedno roční období. 3. Skupiny hledají kartičky, které patří k ročnímu období, které si vylosovali. 4. Jakmile skupinka nalezne všech 14 kartiček, začne vymýšlet příběh, ve kterém se vyskytují všechny kreslené (ne fotografie) obrázky. 5. Skupinky jednotlivě představují ostatním své roční období a čtou či vyprávějí příběh o ročním období. Jistě naleznete i jiná využití. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

2 JARO Březen Duben Květen

3 JARO

4 LÉTO Červen Červenec Srpen

5 LÉTO

6 PODZIM Září Říjen Listopad

7 PODZIM

8 ZIMA Prosinec Leden Únor

9 ZIMA

10

11

12

13

14 Zdroje: [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: <

15 Zdroje: [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < Autor: Benjamin Gimmel [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < Autor: André Karwath aka Aka [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < Autor: Petr Filippov [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < Autor: Thesupermat [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < Autor: Sveter [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < Autor: Bluemoose [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < Autor: Gilgil [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < Autor: Szabi237 [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < Autor: A. Gundelach [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < Autor: Silar [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < Autor: kallerna [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < Autor: Daniel Baránek [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < Autor: Струјајое [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < Autor: Júlio Reis [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < Autor: Böhringer Friedrich [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < Autor: Olegiwit [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < Autor: Dezidor [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < Autor: Jar0d [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < Autor: Jens Jäpel [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < Autor: böhringer friedrich [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < Autor: Jamsong [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < Autor: Bresson Thomas [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < Autor: Mauricio chandia silva


Stáhnout ppt "JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA… 1. Kartičky k rozstříháme, zalisujeme a rozházíme po třídě. 2. Žáky rozdělíme do čtyř skupin. Každá skupina si vylosuje jedno."

Podobné prezentace


Reklamy Google