Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov"— Transkript prezentace:

1 NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov
ŠABLONA: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VZDĚLÁVACÍ OBLAST: Jazyk a jazyková komunikace PRO ROČNÍK: 1. – 3. NÁZEV MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_02_DUM č.18_Summer ČÍSLO MATERIÁLU: DATUM: JMÉNO AUTORA: Mgr. Marta Suchomelová

2 ANOTACE ∆ Materiál je určen pro 1., 2. a 3.ročník. Zařazení do výuky záleží na jazykové úrovni žáků. ∆ První část prezentace je určena k seznámení s novou slovní zásobou, k nácviku správné výslovnosti nebo k procvičování slovní zásoby (list č.3 – 7). ∆ Druhá část prezentace je určena k využití slovní zásoby – čtení slov, spojování slova a obrázku, výběr správně napsaného slova, správné použití členu a/an, odpovědi na otázky What is this? What colour is it? , nácvik psaní slov (list č. 8 – 10). ∆ Materiál se může použít také pro specifické procvičování a výuku žáků s SPU.

3 SUMMER

4 holidays camp tent

5 sun beach sea island

6 swim sand sandcastle rubber ring sunshade

7 butterfly sunflower ice cream melon strawberry

8 camp ice cream sunshade sandcastle sun beach strawberry
SPOJ SLOVO A OBRÁZEK. swim camp ice cream sunshade sandcastle sun beach strawberry

9 This is a tent. This is a strawberry. This is a butterfly.
What is this? This is a sunflower. This is a tent. This is a strawberry. This is a butterfly. This is an island. This is an ice cream.

10 This sunflower is yellow. This sandcastle is brown.
What colour is this ? This strawberry is red. This sunflower is yellow. This sandcastle is brown. This butterfly is violet. This sunshade is blue. This tent is orange.

11 Použité zdroje OSTROV - AUTO - TÁBOR - STAN - MOŘE - PLÁŽ - SLUNCE - PLAVÁNÍ - HRAD Z PÍSKU - PLOVACÍ KRUH - SLUNEČNÍK - JAHODA - SLUNEČNICE - MOTÝL - MELOUN - ZMRZLINA -


Stáhnout ppt "NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov"

Podobné prezentace


Reklamy Google