Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

2. A STOP FAJČENIU ID:179 Stredná priemyselná škola

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "2. A STOP FAJČENIU ID:179 Stredná priemyselná škola"— Transkript prezentace:

1 2. A STOP FAJČENIU ID:179 Stredná priemyselná škola
elektrotechnická Košice Komenského 44

2 MOTTO CIGARETA je páchnuca vňať buriny, ktorá má na jednom konci oheň
a na druhom konci blázna.

3 OBSAH Začiatok My z 2. A Prečo ? Lebo Aktivity Foto Koniec

4 ZAČIATOK Začiatok bol veľmi zaujímavý.
Vy ste vyhlásili súťaž a nás informovala naša super profesorka Fedáková. Najprv sme sa pousmiali, potom zvažovali a nakoniec sme všetci súhlasili. Veď prečo nie ? Čo budeme predstierať. Vieme čo je cigareta, vieme ako chutí a vieme ako škodí.

5 MY z 2. A 1.časť Sme úplne normálna trieda. Ako každá iná a predsa iná. Čisto chlapčenská. Aspoň nám do ničoho nekecajú baby. Aj keď občas chýbajú.

6 MY z 2. A 2.časť Súťaž bola lákavá. Hlavne sľubovaná výhra pre tých najlepších. A my sme najlepší. Potom sme zabudli na výhru, a chceli urobiť niečo pre seba, pre iných... A prečo nie aj pre celý svet ?

7 PREČO ????? Prečo mladý človek fajčí ? Chce byť dospelý ?
Chce byť zaujímavý ? Chce byť IN ? Alebo chce na seba len upútať pozornosť ? Haló, ľudia, som tu, aj ja som človek!

8 LEBO Aby si dospelí všimli nás mladých, nemusíme hneď siahať po cigarete. Sú aj iné spôsoby ako im dokázať svoju existenciu. Napríklad byť výnimočný v niečom, čo je prospešné nielen pre jednotlivca, ale aj pre ostatných okolo nás.

9 AKTIVITY Hneď na úvod sme absolvovali odborné lekárske vyšetrenie – na pľúcnom. Výsledok nás potešil – sme zdraví . A potom sme sa s chuťou typickou pre nás mladých pustili do ďalších činností.

10 Navštívili sme : Východoslovenské múzeum – výstava stolovania grófa Andrassiho (foto) Miklušovu väznicu – aké šťastie , že dnes sa už neuplatňujú vtedajšie tresty  Divadlo Janka Borodáča v Košiciach – predstavenie Chrobák v hlave.

11 Organizovali sme : Futbalový turnaj – aj keď sme nevyhrali, ale sme sa zúčastnili. Ako sa vraví: Nie je dôležité vyhrať, ale prežiť tú hanbu Streetballový turnaj – trval 3 dni a zapojilo sa 15 tried. Peší pochod na Aničku - je to rekreačná oblasť pri Košiciach, cca 3km od školy.

12 Vytvorili sme: Nástenku vo vestibule školy – nedá sa prehliadnuť. Veď o to nám aj ide. Aby si ju každý všimol a nielen to. Zastavil sa, prečítal a zamyslel.

13 FOTO

14

15

16

17 SPŠE- Košice, Komenského 44 VĎAKA ZA POZORNOSŤ 2
SPŠE- Košice, Komenského 44 VĎAKA ZA POZORNOSŤ 2.A Valentín Pramuk


Stáhnout ppt "2. A STOP FAJČENIU ID:179 Stredná priemyselná škola"

Podobné prezentace


Reklamy Google