Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
1
Gastronomická zařízení – Hlavní kuchyně – zařízení výdejní části kuchyně
Název školy SŠHS Kroměříž Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Věra Tupá Název šablony VY_32_INOVACE GAZ Název DUMu GAZ K Stupeň a typ vzdělávání Střední vzdělání s výučním listem, odborné učiliště Vzdělávací oblast Chování pracovníků ve službách, stravovací služby Vzdělávací obor Gastronomická zařízení Vzdělávací okruh Hlavní kuchyně – zařízení výdejní části kuchyně Druh učebního materiálu Prezentace, samostatná práce Cílová skupina Žák, let Anotace Prezentace seznamuje žáky se zařízením výdeje pokrmů Speciální vzdělávací potřeby - ano - Klíčová slova Ohřívací stoly, režony, ohřívací stolička, mobilní výdejní stoly Datum
2
Výdejní část a její vybavení
Hlavní kuchyně Výdejní část a její vybavení
3
Výdejní část Ve výdejní části hlavní kuchyně jsou zařízení:
zabezpečující kvalitní uchování hotových jídel jejich rychlý výdej ohřev nádobí
4
Ohřívací stoly Udržují hotový pokrm ve správné teplotě
5
režony Slouží k ohřívání talířů
6
Ohřívací stolička Slouží k ohřevu polévek
7
Mobilní výdejní vozíky
8
Samostatná práce Vypiš do sešitu: K čemu slouží výdejní část kuchyně?
Vypiš zařízení používané ve výdejní části kuchyně
9
Šebelová,Marie,: Zařízení závodu, Nakladatelství Parta,2005, ISBN 80-7320-076-7
foto Mgr. Věra Tupá Použitá literatura
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.