Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

NÁZEV ŠKOLY BRÁNA, základní škola a mateřská škola  Kollárova 456, 509 01 Nová Paka ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.4.00/21.3750 NÁZEV PROJEKTU Rozvoj čtení a.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "NÁZEV ŠKOLY BRÁNA, základní škola a mateřská škola  Kollárova 456, 509 01 Nová Paka ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.4.00/21.3750 NÁZEV PROJEKTU Rozvoj čtení a."— Transkript prezentace:

1 NÁZEV ŠKOLY BRÁNA, základní škola a mateřská škola  Kollárova 456, Nová Paka ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV PROJEKTU Rozvoj čtení a práce s informacemi ČÍSLO A NÁZEV KLÍČOVÉ AKTIVITY I/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti AUTOR Mgr. Dana Kašparová PŘEDMĚT Český jazyk TÉMATICKÝ OKRUH Křesťanská výchova 1 NÁZEV DUM Svatý ROČNÍK 3. – 5. ČÍSLO MATERIÁLU VY_12_INOVACE_3_25_ČJ_Svatý DATUM TVORBY ANOTACE Tento materiál je zařazen do vzdělávací oblasti Křesťanská výchova 1, žáci si procvičují porozumění textu.

2 Přečti si slova písně a pak si ji zazpívej
Svatý, svatý, třikrát svatý zástupů všech Pán. Hosana chóry znějí, andělé chválu pějí: zástupů všech Pán. Hosana. Vchází ve jménu Páně, na věky požehnán je

3 Najdi vetřelce Svatý, svatý, třikrát svatý to zástupů všech Pán. zástupů všech Pán. Hosana chóry znějí, andělé chválu pějí: zástupů je všech Pán. Hosana. Vchází ve jménu Páně, na věky Pán požehnán je zástupů všech Ježíš Pán. Svatý, svatý, třikrát svatý to zástupů všech Pán. zástupů všech Pán. Hosana chóry znějí, andělé chválu pějí: zástupů je všech Pán. Hosana. Vchází ve jménu Páně, na věky Pán požehnán je zástupů všech Ježíš Pán.

4 Vytvoř z vybraných slov věty
To je Pán Ježíš. To je Ježíš Pán. Ježíš to je Pán. Pán Ježíš je to. Pán Ježíš to je. Je to Pán Ježíš? To je Pán Ježíš? To je Ježíš Pán! To je Pán Ježíš! Je to Ježíš Pán! Je to Pán Ježíš! Oznamovací Tázací Rozkazovací

5 Odkazy Obrázky z klipart Microsoft Office
Autor: SVOBODOVÁ-BŘEZOVSKÁ, Jana a Petra KOUDELKOVÁ. Zpíváme si písničku 2: Chválíme Pána s dětmi. Praha: Rosa, ISBN


Stáhnout ppt "NÁZEV ŠKOLY BRÁNA, základní škola a mateřská škola  Kollárova 456, 509 01 Nová Paka ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.4.00/21.3750 NÁZEV PROJEKTU Rozvoj čtení a."

Podobné prezentace


Reklamy Google