Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
1
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
Ing. Martin Vacek Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka 1. Maso, masné výrobky Vepřové maso Využití v kuchyni Zdroj:
2
Obsah Využití jednotlivých částí vepřového masa k přípravě pokrmů
3
Vepřové maso I. třída
4
Vepřové maso I. třída Vhodné ke všem tepelným úpravám
Vhodné pro přípravu pokrmů na objednávku
5
Vepřové mas II. třída
6
Vepřové maso II. třída Vhodné především k pečení, dušení, mletí
Krkovice vhodná i k přípravě pokrmů na objednávku Plec a bok vhodné k mletí
7
Vepřové maso III. třída Hlava, lalok, nožičky, koleno
Vhodné pro vaření, pečení
8
Otázky K jaké kuchyňské úpravě jsou vhodné části vepřového masa I. třídy? K jaké kuchyňské úpravě jsou vhodné části vepřového masa II. třídy? K jaké kuchyňské úpravě jsou vhodné části vepřového masa III. třídy?
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.