Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Test – polévky Ing. Petra Pechová 2012.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Test – polévky Ing. Petra Pechová 2012."— Transkript prezentace:

1 Test – polévky Ing. Petra Pechová 2012

2 Základem polévky je zpravidla:
Teplá tekutina Ovoce a zelenina Ryba Luštěnina

3 Vývar A připravíme z: Telecích kostí, kořenové zeleniny Vody a páry
Hovězích kostí, kořenové zeleniny Drůbeže

4 Napolo ušlehanými bílky
Vývar čistíme: Hrubě umletým hovězím masem Napolo ušlehanými bílky Bílým vínem

5 Vývar zesilujeme: Rozšlehanými vejci Mlékem Hrubě umletým Vodou
hovězím masem

6 Hnědá polévka je: Zahuštěná vlastní Zahuštěná polévka kašovinou
Vývar + doplněk

7 Mezi zavářky do polévek patří:
Kapání, pálené koule a strouhání Kapání, obiloviny a noky Smažený hrášek Domácí a celestýnské nudle

8 Mezi vložky do polévky patří:
Játrové knedlíčky Kapání Celestýnské nudle Domácí nudle

9 Bílé polévky jsou: Vždy s mlékem Vždy se smetanou Vždy se smetanou
nebo s mlékem Zahuštěné

10 konec


Stáhnout ppt "Test – polévky Ing. Petra Pechová 2012."

Podobné prezentace


Reklamy Google