Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
1
Test – polévky Ing. Petra Pechová 2012
2
Základem polévky je zpravidla:
Teplá tekutina Ovoce a zelenina Ryba Luštěnina
3
Vývar A připravíme z: Telecích kostí, kořenové zeleniny Vody a páry
Hovězích kostí, kořenové zeleniny Drůbeže
4
Napolo ušlehanými bílky
Vývar čistíme: Hrubě umletým hovězím masem Napolo ušlehanými bílky Bílým vínem
5
Vývar zesilujeme: Rozšlehanými vejci Mlékem Hrubě umletým Vodou
hovězím masem
6
Hnědá polévka je: Zahuštěná vlastní Zahuštěná polévka kašovinou
Vývar + doplněk
7
Mezi zavářky do polévek patří:
Kapání, pálené koule a strouhání Kapání, obiloviny a noky Smažený hrášek Domácí a celestýnské nudle
8
Mezi vložky do polévky patří:
Játrové knedlíčky Kapání Celestýnské nudle Domácí nudle
9
Bílé polévky jsou: Vždy s mlékem Vždy se smetanou Vždy se smetanou
nebo s mlékem Zahuštěné
10
konec
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.