Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Fyzika I Test VIII 7.4.2010 1. Těleso m klouže z výšky h po rovině nakloněné o úhel a. V případě m≠0 dorazí dolů n x nižší rychlostí než při m=0. Určete.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Fyzika I Test VIII 7.4.2010 1. Těleso m klouže z výšky h po rovině nakloněné o úhel a. V případě m≠0 dorazí dolů n x nižší rychlostí než při m=0. Určete."— Transkript prezentace:

1 Fyzika I Test VIII Těleso m klouže z výšky h po rovině nakloněné o úhel a. V případě m≠0 dorazí dolů n x nižší rychlostí než při m=0. Určete m=? 2. Na základě jaké úvahy se vypočte poloha kužele plovoucího na hladině? 3. Krychle délky hrany a se v benzinu – rb ponoří o Da hlouběji než ve vodě – rv. Určete hustotu krychle, rk=? 4. Člun je možné zjednodušit na hranol délky L, šířky S a výšky H, bez horní stěny, vyrobený z ocelového plechu tloušťky t, hustoty ro. Určete max. hmotnost nákladu, m=?, je-li povolený ponor h, h<H! 5. Určete M=?, tak aby těleso T bylo v gravitační rovnováze.


Stáhnout ppt "Fyzika I Test VIII 7.4.2010 1. Těleso m klouže z výšky h po rovině nakloněné o úhel a. V případě m≠0 dorazí dolů n x nižší rychlostí než při m=0. Určete."

Podobné prezentace


Reklamy Google