Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
1
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_3_INOVACE_NEJ33 Název školy SPŠ a SOŠGS Most Předmět NEJ Tematická oblast Gastronomie a restaurační provoz Téma Vybavení kuchyně Ročník 3, 4 - gastronomie Jméno autora Pavel Němec Datum tvorby Anotace Prezentace slouží k výkladu tématu vybavení kuchyně, zároveň lze tuto prezentaci využít jako materiálu pro opakování a prověřování znalostí žáků.
2
Küchenausstattung Jede Küche muss mit vielen Einrichtungen und Ausstattungen eingerichtet sein. Alle diese Sachen dienen zur Vorbereitung der Speisen. Manche Einrichtungen dienen auch zum Lagern von Rohstoffen oder fertigen Speisen so wie zum Abspüllen von Geschirr, Bestecken usw.
3
Küchenausstattung nach der Benutzung
Vorbereitung Küchenzeile Schüssel Handquirl Messer Mixer Reibeisen Waage
4
Küchenausstattung nach der Benutzung
Lagern Kühlschrank Kalttruhe Gefrierschrank Speisekammer
5
Küchenausstattung nach der Benutzung
Kochen Herd Topf Pfanne Backofen Kochlöffel Mikrowelle Fritteuse Backblech
6
Versuche die Ausstattung in die richtige Gruppe geben.
Küchenausstattung Versuche die Ausstattung in die richtige Gruppe geben. Kochen Vorbereitung
7
Zdroje: Vlastní tvorba Obrázky: Galerie Klipart
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.