Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

VY_52_INOVACE_ AJ.5.3-16 What´s on TV?.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "VY_52_INOVACE_ AJ.5.3-16 What´s on TV?."— Transkript prezentace:

1 VY_52_INOVACE_ AJ What´s on TV?

2 Anotace:Pracovní list, TV programmes Autor: Sabina Svobodová Jazyk: Angličtina Očekávaný výstup:umí vyjmenovat vysoká čísla Klíčová slova: comedies, cartoons, boring, scary Druh učebního materiálu: pracovní list Druh interaktivity: Aktivita Cílová skupina: Žák Stupeň a typ vzdělávání: základní vzdělávání – první stupeň Typická věková skupina: let Celková velikost:

3 Translate: V kolik hodin je tvůj oblíbený pořad?
Můj oblíbený pořad je v 10 hodin. Můj oblíbený pořad je pořad o zvířatech. Můj oblíbený pořad je v úterý v 6.30. Líbí se ti kreslené pořady? Ne, nelíbí se mi kreslené pořady. Líbí se mi vědecko-fantastické filmy.

4 Check your answers: 1. What time is your favourite programme on?
2. My favourite programme is at10 o‘clock. 3. My favourite programme is an animal programme. 4. My favourite programme is on Tuesday at 6.30. 5. Do you like cartoons? 6. No, I don‘t. 7. Do you like sience fiction films?

5 Interview Napiš názvy pěti televizních pořadů. Podle vzoru udělej rozhovory se spolužáky: Do you like quizzes? Yes, I do. Do you like science fiction programmes? No , I don´t, they´re scary. TV programmes Friend 1. Friend 2.

6 TV programmes Friend 1. Jane Friend 2. Peter Animal programme yes no Sport programme Cartoons Tales Sience fiction film


Stáhnout ppt "VY_52_INOVACE_ AJ.5.3-16 What´s on TV?."

Podobné prezentace


Reklamy Google