Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

KCH/SWMOS.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "KCH/SWMOS."— Transkript prezentace:

1 KCH/SWMOS

2 KCH/SWMOS Náplň předmětu/Content of the subject
Naučit se modelovat struktury Learn to make models of the molecular structures Naučit se využívat modelování Learn to use modelling in the practice Bloková výuka/individuální výuka Block/individual teaching Konzultace/Consultations Materiály na portálu/nástěnkách All necessary materials (except of HyperChem software) are placed on the portal/electronic notice-board.

3 KCH/SWMOS Požadavky k zápočtu
Vypracování průběžných úkolů (50 bodů) Vypracování seminární práce (50 bodů) Navrhněte a realizujte využití softwarového modelování v rámci tématu Vaší diplomové práce Struktura: Teoretická část – Co děláte, kde a v čem si myslíte, že by Vám mohlo modelování pomoci (které funkce apod.) Praktická část – Namodelování skutečných struktur metodami popsanými v teoretické části (obrázky a diskuse k nim). Rozsah: 2 – 3 strany A4 Doručení: formát MS Word nebo PDF na Pro získání zápočtu je nutné získat alespoň 51 bodů.

4 KCH/SWMOS Requirements for the subject successful completion
Elaboration of running tasks (50 points) Elaboration of seminar work (50 points) Propose and realize utilization of the software modelling according to the topic of your theses. Structure: Theoretical part – What do you do (description of the topic). Where do you think you could use the molecular modelling within your topic (suitable functions etc.)? Practical part – Try to make models of the real structures using the methods described in the theoretical part (pictures and discussion to them). 2 – 3 pages A4 Send MS Word or PDF file to the teacher’s . You must obtain at least 51 points for successful completion of the subject.


Stáhnout ppt "KCH/SWMOS."

Podobné prezentace


Reklamy Google