Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Seznámení s IT aplikacemi E.ON pro dodavatele PD

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Seznámení s IT aplikacemi E.ON pro dodavatele PD"— Transkript prezentace:

1 Seznámení s IT aplikacemi E.ON pro dodavatele PD
Miroslav Placer / Josef Plojhar Seznámení s IT aplikacemi E.ON pro dodavatele PD

2 Doručení poptávkového protokolu
Poptávkový protokol je dodavateli doručen prostřednictvím aplikace cFolder. O založení / předání nové poptávky je dodavatel informován zaslaným em.

3 Doručení poptávkového protokolu
Po přihlášení do cFolder / použitím odkazu z doručeného u lze zobrazit podrobnosti poptávkového protokolu – data tzv. objektu Spolupráce a přiložené dokumenty.

4 Doručení poptávkového protokolu
Zobrazení přiložených dokumentů. Po kontrole dat a předaných dokumentů provede dodavatel jednu z následujících činností: Odsouhlasení, Požadavek na změny poptávkového protokolu, Odmítnutí

5 Odsouhlasení poptávkového protokolu
Odsouhlasení Dodavatel provede změnou statusu Spolupráce na „Schválení návrhu“. Změna statusu je automaticky em notifikována objednateli.

6 Požadavek na dodatečné změny poptávkového protokolu
Požadavek na dodatečné změny Dodavatel provede změnou statusu Spolupráce na „Vráceno k doplnění“. Změna statusu je automaticky em notifikována Objednateli. Pokud Ojednatel doplní / změní poptávkový protokol, tak na objektu Spolupráce opět nastaví status „Nový“.

7 Odmítnutí poptávkového protokolu
Odmítnutí Dodavatel provede změnou statusu na „Odmítnutí návrhu“.

8 Odmítnutí poptávkového protokolu
Při „Odmítnutí návrhu“ se uživateli zobrazuje dialogové okno ve kterém má možnost uvést důvod odmítnutí poptávky.

9 Doručení dílčí objednávky
Po odsouhlasení poptávkového protokolu vytvoří Objednatel dílčí objednávku. Dílčí objednávka je Dodavateli předána elektronicky ( em)

10 Doručení dílčí objednávky
Založením / odesláním dílčí objednávky dojde automaticky ke změně stavu objektu Spolupráce na „Nová objednávka“. Změna statusu je notifikována em.

11 Potvrzení přijetí dílčí objednávky
Potvrzení přijetí objednávky provede Dodavatel změnou statusu objektu Spolupráce na „Schválení objednávky“.

12 Předání dokumentů objednateli
Dodavatel předává dokumenty Objednateli elektronicky pomocí cFolder.

13 Provedení výkazu provedených prací
Výkaz provedených prací provádí Dodavatel prostřednictvím aplikace Extranet. Ke každé dílčí objednávce může založit jeden nebo více výkazů výměr. Pokud v průběhu zpracování PD nedošlo k odchylkám od objednávky, vykáže dodavatel výkony podle objednávky. Pokud došlo ke změnám, vykáže dodavatel výkony dle skutečnosti (skutečný počet projednaných SBVB, skutečnou výši poplatků, …). Pokud pro provedení díla bylo nezbytné provést výkon, který nebyl v objednávce (ale je součástí rámcové smlouvy), vykáže dodavatel i tento výkon. Geodetické práce pro zpracování PD budou v odvolávce objednány jedním souhrnným výkonem. Vykázání provedených GEO prací provede Dodavatel vykázáním dílčích výkonů (ÚMPS, vytýčení hranic parcel, podélný profil,…) a výkon z objednávky vykazovat nebude. Založené výkazy se objednateli zobrazují ke schválení.

14 Výkaz dílčího plnění Výkaz dílčího plnění lze provést např. pro vykázání geodetických prací pro PD.

15 Výkaz skutečného plnění plnění
Při vykázání skutečně provedených výkonů je možné vybrat libovolný výkon z kontraktu. Objednané výkony

16 Uzavření objektu Spolupráce
Po dokončení PD, po vykázání výkonů a po připojení dokumentů do cFolder označí dodavatel objekt Spolupráce stavem „Výkaz výměr vytvořený zhotovitelem“. Změna stavu je em notifikována Dodavateli.

17 Kontrola a schválení objednatelem
Objednatel provede kontrolu převzaté PD. Mimo jiné provede kontrolu a schválení zadaného výkazu výměr. V cFolder provede kontrolu elektronicky předaných dokumentů. Pokud je vše v pořádku, nastaví Objednatel stav Spolupráce na „Finální výkaz výměr schválený zadavatelem“. Změna stavu Spolupráce je Dodavateli notifikována em. Objekt Spolupráce je v cFolder přesunut do archivu.


Stáhnout ppt "Seznámení s IT aplikacemi E.ON pro dodavatele PD"

Podobné prezentace


Reklamy Google