Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Public Relations.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Public Relations."— Transkript prezentace:

1 Public Relations

2 Téma:Můj oblíbený předmět
Proč? Zajímavý,v životě využitelný,málo kde se vyučuje,velké uplatnění,velmi záživný..:-) Monika Merhautová 1.A SŠDVS

3 Vyučující:Ing. Bc. Michaela Svitáková
Public Relations Diplomatický protokol Politologie Latinský jazyk

4 Public Relations Nebo-li Pí Ár Jsou to vztahy s veřejností
Jedná se o dlouhodobou,cílevědomou činnost,která zajišťuje poskytování informací směrem k veřejnosti a zárověň získává zpětné vazby..:-) Na rozdíl od reklamy se zaměřuje na dlouhodobé vize a dlouhodobé image..:-)

5 Úloha PR je získat si společnost(veřejnost)pro své cíle..:-)
Vznik Public Relations se datuje do roku 1923,kdy byla vydáná kniha Crystalizing Public Opinion (Utváření veřejného mínění) Od Edwarda L. Bernayse,který také napsal knihu Propaganda,vydána roku :-)

6 V ČR se PR objevuje až v 90.letech..
Publikace: Václav Svoboda: Josef Ftorek:

7 Jak vidí studenti SŠDVS předmět PR?..
Jako předmět je to pro nás Veřejnou správu určitě moc důležité, naučí Nás to komunikaci s okolím, ať už s institucemi či partnery ve firmách. Naučí Nás i jak tvořit různé zprávy, projevy i další informace sdělující prostředky.. Velice důležitý předmět a obor jak v politice firem tak v politice samotné :) Kučera Jiří Myslím že předmět PR nám dává možnost orientovat se v mediálním světě ale také v publicistice . Je to předmět , který v životě opravdu využijeme , každý den se s ním setkáváme , jak na ulici , doma tak i ve škole. Je dobře , že ho studujeme . Pomáhá nám zvětšit náš kulturní rozhled. Kurucová Eliška

8 "PR je jeden z nejzajímavějších předmětů co máme
"PR je jeden z nejzajímavějších předmětů co máme. Učíme se z praxe, zkoušíme si správnou komunikaci v dané situaci. Paní profesorka je k nám milá a velmi vztřícná." Koudelová Lenka *Pohledy studentů zajištěny na Sociální síti Facebook..:-)


Stáhnout ppt "Public Relations."

Podobné prezentace


Reklamy Google