Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

JÉJE? K POJEDEME BABIČCE ZÍTRA. SI MUSÍME VĚCI SBALIT.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "JÉJE? K POJEDEME BABIČCE ZÍTRA. SI MUSÍME VĚCI SBALIT."— Transkript prezentace:

1 JÉJE? K POJEDEME BABIČCE ZÍTRA. SI MUSÍME VĚCI SBALIT.
Elektronické učební materiály – I. stupeň Český jazyk 2 Elektronická učebnice - Základní škola Děčín VI, Na Stráni 879/2, příspěvková organizace JÉJE? K POJEDEME BABIČCE ZÍTRA. SI MUSÍME VĚCI SBALIT. NA BROKA PSA SE TĚŠÍME MOC I NA BABIČKU. Autor: Mgr. Romana Martináková

2 ZÍTRA POJEDEME K BABIČCE.
Elektronická učebnice - Základní škola Děčín VI, Na Stráni 879/2, příspěvková organizace Elektronické učební materiály – I. stupeň Český jazyk 2 NEBUDE TO TAKTO LEPŠÍ ! ZÍTRA POJEDEME K BABIČCE. MUSÍME SI SBALIT VĚCI. MOC SE TĚŠÍME NA PSA BROKA I NA BABIČKU.

3 Každé slovo ve větě má své místo.
Elektronické učební materiály – I. stupeň Český jazyk 2 Elektronická učebnice - Základní škola Děčín VI, Na Stráni 879/2, příspěvková organizace UŽ VÍTE? Každé slovo ve větě má své místo. POŘÁDEK SLOV VE VĚTĚ. NA ZAHRÁDCE ROSTOU OVOCNÉ STROMY. Přehazuj kartičky se slovy! Uvidíš, že pořádek musí být i ve větách!

4 RÁD MÁM SÝR A A CHLÉB VŮBEC NEJÍM HOUBY BYLI JSTE POZORNÍ? DRŠŤKY
Elektronické učební materiály – I. stupeň Český jazyk 2 Elektronická učebnice - Základní škola Děčín VI, Na Stráni 879/2, příspěvková organizace BYLI JSTE POZORNÍ? RÁD MÁM SÝR CHLÉB A DRŠŤKY A NEJÍM HOUBY VŮBEC Přehazuj kartičky se slovy, tak aby byl dodržen pořádek slov ve větách!

5 LÍTEJ LÍTEJ PTÁK LÍTEJ JAKO DRÁČKU NELEKEJ SE VĚTRU OBLAK VYLEŤ DO
Elektronická učebnice - Základní škola Děčín VI, Na Stráni 879/2, příspěvková organizace Elektronické učební materiály – I. stupeň Český jazyk 2 UDĚLÁŠ POŘÁDEK V BÁSNIČCE? LÍTEJ LÍTEJ PTÁK LÍTEJ JAKO DRÁČKU NELEKEJ SE VĚTRU OBLAK VYLEŤ DO MRÁČKU

6 PEJSEK A UPEKLI DORT. KOČIČKA DALI JEJ VYCHLADIT OKNO NA POTOM NA
Elektronické učební materiály – I. stupeň Český jazyk 2 Elektronická učebnice - Základní škola Děčín VI, Na Stráni 879/2, příspěvková organizace VLOŽÍŠ SLOVO NA SPRÁVNÉ MÍSTO? PEJSEK A UPEKLI DORT. KOČIČKA DALI JEJ VYCHLADIT OKNO NA POTOM NA PROCHÁZKU ŠLI ZLÝ PES SEŽRAL DORT

7 Mám kamarádku aby Micinku.
Elektronická učebnice - Základní škola Děčín VI, Na Stráni 879/2, příspěvková organizace Elektronické učební materiály – I. stupeň Český jazyk 2 DOKÁŽEŠ I TOTO? Vyškrtni slovo, které do věty nepatří! Mám kamarádku aby Micinku. Je to kus milá kočička. Má hebkou ruku mourovatou srst. Nejraději společně proháníme šišky myšky.

8 Elektronická učebnice - Základní škola Děčín VI, Na Stráni 879/2, příspěvková organizace
Elektronické učební materiály – I. stupeň Český jazyk 2 HAPPY DOG CLOUDS

9 ????? Elektronické učební materiály – I. stupeň Český jazyk 2
Elektronická učebnice - Základní škola Děčín VI, Na Stráni 879/2, příspěvková organizace ????? Vzpomeneš si, co po dnešní práci dokážeš? Napiš do okének!

10 Elektronická učebnice - Základní škola Děčín VI, Na Stráni 879/2, příspěvková organizace
Elektronické učební materiály – I. stupeň Český jazyk 2 Použité zdroje:


Stáhnout ppt "JÉJE? K POJEDEME BABIČCE ZÍTRA. SI MUSÍME VĚCI SBALIT."

Podobné prezentace


Reklamy Google