Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

AJ - křížovka Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "AJ - křížovka Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým."— Transkript prezentace:

1 AJ - křížovka Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

2 Complete the sentences with the right words
The one who wants to go to Peru wasn’t John or Mr. Pickwick, who were sitting in opposite seats. Sam likes horse riding, which he claims is his favourite sport. Mr. Wall wants to go to India. Mr. Green is not Bill, who doesn’t like jogging. do, not ride to be, not like want sit go

3 Name Surname Hobby State Green Wall Pickwick Football Jogging
Horse riding Spain Peru India John Bill Sam Name Surname Hobby State

4 X Name Surname Hobby State Green Wall Pickwick Football Jogging
Horse riding Spain Peru India John X Bill Sam Name Surname Hobby State John Wall Jogging India Bill Pickwick Football Spain Sam Green Horse riding Peru


Stáhnout ppt "AJ - křížovka Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým."

Podobné prezentace


Reklamy Google