Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Konopí Ze samičích květenství konopí setého se může stát buď marihuana, nebo hašiš. Obě látky jsou svou účinnou podstatou totožné, obsahují psychoaktivní.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Konopí Ze samičích květenství konopí setého se může stát buď marihuana, nebo hašiš. Obě látky jsou svou účinnou podstatou totožné, obsahují psychoaktivní."— Transkript prezentace:

1 Konopí Ze samičích květenství konopí setého se může stát buď marihuana, nebo hašiš. Obě látky jsou svou účinnou podstatou totožné, obsahují psychoaktivní látky.

2 Marihuana Marihuana je usušeným kvetoucí „palicí“ rostliny. Užití
Marihuana se obvykle plní čistá nebo smíchaná s tabákem do cigaret, dýmek, či vodních dýmek, které se pak kouří. Důsledek  je veselí, nekoordinovaný smích, myšlenkový „v klidu“, „chutě“, je mlsný a žravý jak rosomák. Působení zrychlený srdeční tep, dezorientaci, nedostatečnou koordinaci těla, deprese nebo ospalost, záchvaty paniky nebo úzkosti.

3 Hašiš  je tmavá, hnědá nebo černá pryskyřice, která je vysušená a slisovaná do tyčinek, hranolů nebo koulí Užití Nejčastěji se kostička hašiše nahřeje zapalovačem , smíchá se s tabákem a ubalí se hašišový joint, nebo ústně Důsledek Čas je vnímán zkresleně, plyne velmi pomalu. Zvuky a barvy jsou vnímány jasněji, zrakové nebo sluchové halucinace.


Stáhnout ppt "Konopí Ze samičích květenství konopí setého se může stát buď marihuana, nebo hašiš. Obě látky jsou svou účinnou podstatou totožné, obsahují psychoaktivní."

Podobné prezentace


Reklamy Google