Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Otázky a úkoly VY_32_INOVACE_4_2_19_20 Tiskárny   Jaké druhy tiskáren známe? 2. Jaké jsou základní barvy, které kupujeme do inkoustové tiskárny?

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Otázky a úkoly VY_32_INOVACE_4_2_19_20 Tiskárny   Jaké druhy tiskáren známe? 2. Jaké jsou základní barvy, které kupujeme do inkoustové tiskárny?"— Transkript prezentace:

1

2 Otázky a úkoly VY_32_INOVACE_4_2_19_20 Tiskárny Jaké druhy tiskáren známe? 2. Jaké jsou základní barvy, které kupujeme do inkoustové tiskárny? Jaké zapojení tiskárny je nejjednodušší? Jaké formáty papíru se do tiskárny mohou vkládat? 1. Zjistěte, jakou tiskárnu máte doma Zjistěte, jakou tiskárnu máte ve škole. 3. Zjistěte, kolik barvy v tiskárně ještě zbývá. 4. Zjistěte, jaký formát papíru se vkládá do školní tiskárny.

3 1. Nejčastěji je v domácnostech inkoustová tiskárna. 2
1. Nejčastěji je v domácnostech inkoustová tiskárna Nejen ve školách ,ale i v kancelářích a místech s velkým počtem pracovníků bývá laserová tiskárna. 3. Zjistíte nástrojem instalovaným společně s tiskárnou. (Vlastnosti tiskárny) 4. A4, A3 nebo obálky Inkoustové, laserové, jehličkové 2. červená, modrá, žlutá, černá přímé kabelem USB A4, A6 – pouze ty, které tiskárna podporuje Tiskárny VY_32_INOVACE_4_2_19_20 Řešení

4 A4 Nápověda VY_32_INOVACE_4_2_19_20 Tiskárny
Jaké druhy tiskáren známe? 2. Jaké jsou základní barvy, které kupujeme do inkoustové tiskárny? Jaké zapojení tiskárny je nejjednodušší? Jaké formáty papíru se do tiskárny mohou vkládat? 1. Zjistěte, jakou tiskárnu máte doma Zjistěte, jakou tiskárnu máte ve škole. 3. Zjistěte, kolik barvy v tiskárně ještě zbývá. 4. Zjistěte, jaký formát papíru se vkládá do školní tiskárny. A4


Stáhnout ppt "Otázky a úkoly VY_32_INOVACE_4_2_19_20 Tiskárny   Jaké druhy tiskáren známe? 2. Jaké jsou základní barvy, které kupujeme do inkoustové tiskárny?"

Podobné prezentace


Reklamy Google