Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
1
16. – 20.1. 2017 PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Svačina: Sýrový rohlík, zelenina / A: 1,3,7,8 Oběd: Polévka – Zeleninový krém se špenátovými nočky / A: 1,3,7,9,13 Kuře na paprice s těstovinami, ovoce / A: 1,7,13 Svačina: Chléb s máslem a uzeným sýrem, banán / A: 1,3,7 PONDĚLÍ Svačina: Bílý jogurt se zapékaným musli s ovocem / A: 1,3,7,) Oběd: Polévka – Hovězí vývar se zeleninou a zavářkou / A: 1,3,9,13 Šunka od kosti s bramborovou kaší, okurka / A: 1,7 Svačina: Zeleninový salát, grahamový plátek /A: 1 ÚTERÝ Svačina: Ovocný salát, rýžový chlebíček / A: 1,3,7 Oběd: Polévka – Zelná s klobáskou / A: 1,7,13 Hovězí na česneku s bramborovými knedlíky / A: 1,3,13 Svačina: Plátek chleba s vajíčkovou pomazánkou, zelenina / A: 1,3,4,9,13 STŘEDA Svačina: Rohlík s máslem a krůtí šunkou , jablko (A: 1,3,7) Oběd: Polévka – Jihočeská bramboračka Ovocné knedlíky s tvarohovým přelivem, mléko Svačina: Bageta s kladenskou pečení a ledovým salátem, jablko (A: 1,7) ČTVRTEK Svačina: Actimel s čerstvým pečivem, ovoce / A: 1,3 Oběd: Polévka – Květáková s vejci / A: 1,3,7,13 Kuřecí rizoto se sýrem a nakládanou okurkou / A: 7 Svačina: Rýžový chléb s pomazánkovým máslem, zelenina / A: 1,3,7,8 * změna jídelního lísku vyhrazena PÁTEK
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.