Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
1
17. - 21. října 2016 PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Svačina: Ovocný jogurt, rýžový plátek Oběd: Polévka – Bramboračka s houbami / 1,9,13 Losos s vařenými bramborami, červená řepa / 1,3,4,7 Svačina: Cereální bageta s máslem a uzeným Eidamem, zelenina PONDĚLÍ Svačina: Kaiserka s máslem, šunkou a ledovým salátem Oběd: Polévka – Boršč / 1,7,9,13 Krůtí plátek po švédsku s dušenou jasmínovou rýží / 1,7,9,10,13 Svačina: Sýrový rohlík, ovoce ÚTERÝ Svačina: Ovocný salát, rýžový plátek Oběd: Polévka – Slepičí vývar se zeleninou a kapáním / 1,3,9,13 Svíčková na smetaně s houskovými knedlíky / 1,3,7,9,10,13 Svačina: Celorznný chlebíček se sýrem Kiri, zelenina STŘEDA Svačina: Knackebrot s čerstvou Lučinou, banán Oběd: Polévka – Frankfurtská / 1,7,13 Ovocné knedlíky s tvarohovým přelivem, mléko / 1,3,7 Svačina: Zeleninový salát, kukuřičné tyčinky ČTVRTEK Svačina: Šlehaný tvaroh a zapékané cereálie s ovocem Oběd: Polévka – Hrstková z luštěnin / 1,9,13 Pečené kuře s bramborovou kaší, ovoce / 1 Svačina: Chléb s vajíčkovou pomazánkou a pažitkou, zelenina * změna jídelního lísku vyhrazena PÁTEK
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.