Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Z ÁPIS DO 1. TŘÍDY Základní škola a Mateřská škola Litultovice, okres Opava, příspěvková organizace Litultovice č. 107, tel. : ,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Z ÁPIS DO 1. TŘÍDY Základní škola a Mateřská škola Litultovice, okres Opava, příspěvková organizace Litultovice č. 107, tel. : ,"— Transkript prezentace:

1 Z ÁPIS DO 1. TŘÍDY Základní škola a Mateřská škola Litultovice, okres Opava, příspěvková organizace 747 55 Litultovice č. 107, tel. : 553 668 139, e-mail: zs.litultovice@seznam.cz,zs.litultovice@seznam.cz www.zsamslitultovice.cz ZÁPIS DO 1. TŘÍDY 18.1.2011 od 13 30 do 17 30 V případě zájmu nás kontaktujte na výše uvedeném tel. čísle nebo e-mailem.

2 C ESTUJEME POHÁDKOVOU ŘÍŠI Letos jsme zápis pro první třídu provedli pohádkově. Nazvali jsme jej CESTUJEME POHÁDKOVOU ŘÍŠI a prošli jsme čtyři země. V zemi krále Pohádkáře budoucí žáčci prokázali, jak znají pohádky. Potom je vítal kouzelník Početníček, který se jich vyptával na barvy, geometrické tvary a počítání. V zemi loupežníků navštívili les a v něm plno zvířátek. Nakonec došli do země princezny Pastelky.

3

4 U zápisu je podpořily učitelky z mateřské školy Jarmila Kořená a Zuzana Richterová. Také nás navštívil pan starosta Jan Raida a členka školské komise paní Andrea Kubcová.

5

6 K zápisu se dostavilo 13 dětí z Litultovic, Hlavnice, Bratříkovic, Mladecka, Bohdanovic a Opavy. V současné době stále probíhá přijímací řízení. Dosud bylo zapsáno 8 žáků, 5 žáků bude mít odklad školní docházky.


Stáhnout ppt "Z ÁPIS DO 1. TŘÍDY Základní škola a Mateřská škola Litultovice, okres Opava, příspěvková organizace Litultovice č. 107, tel. : ,"

Podobné prezentace


Reklamy Google